Ambita og Knowit starter teknologisamarbeid

Publisert 24 okt 2019

Mange av dagens låneprosessløsninger er komplekse og utviklet med hensyn på et stort antall mennesker som jobber med å skrive informasjon inn i systemet. Den tid er nå forbi!

Mange av disse systemene har gjennomgått endringer for å dra nytte av muligheter som strukturerte data og nyere teknologi åpner for, men de har likevel med seg legacy fra tidligere tankesett som hindrer kundene deres i å automatisere og å legge til rette for selvbetjening i så stor grad som man kunne ha gjortsier Jan Georg Lehmann.

Både Knowit og Ambita er kjent for å utvikle smarte og brukervennlige teknologier med sluttkunden i fokus. Nå skal de samarbeide for å gjøre det både sikrere, enklere og raskere å gjennomføre bolighandel ved hjelp av sikre datakilder, komplekse integrasjoner og åpne plattformer. 

Ambita sitter i dag på et unikt og sammensatt datagrunnlag og har spisskompetanse på eiendomsdata og åpne plattformer. Selskapet drives av en visjon om å gjøre eiendomsmarkedet både åpnere og sikrere. I kombinasjon med teknologiplattformen Dploy fra Knowit er det mulig å automatisere søknadsprosesser ved hjelp av en moderne, modulær og tilpasningsdyktig programvare. Dploy heldigitaliserer prosessen fra lånebehov til utbetaling.

Ambita er et teknologiselskap som i dag leverer digitaliseringsløsninger for eiendomsmarkedet. De står bak flere sentrale løsninger som sikrer en effektiv og åpen bolighandel i Norge.

Mange tusen brukere benytter Ambitas tjenester hver dag i forbindelse med boligsalg eller byggeprosjekter. Gjennom tett samarbeid med offentlig forvaltning og kunder utvikler Ambita løsninger som gjør arbeidshverdagen enklere og mer effektiv for brukeren.

Knowit er kjent for å kombinere strategisk forståelse med teknologisk lidenskap og kreative løsninger som skaper digitale muligheter og langsiktig verdi for sine kunder. 

Når selskapene nå jobber tettere sammen vil teknologiplattformen Dploy gjøre det mulig å dekke alle kredittbehov ved hjelp av en moderne og tilpasningsdyktig programvare som kan implementeres med alle eksisterende banksystemer, både på front og kjerne.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Jan Georg Lehmann
CCO, Knowit Solutions Bergen

Til toppen