Farmandgull til Luftfartstilsynet

Publisert 26 okt 2018 Feiring av Farmandgull med kake

Luftfartstilsynet vant den prestisjefulle Farmandprisen for “Beste offentlige nettsted 2018”.

«Luftfartstilsynet.no er innovativ, brukervennlig og nyttig. Den fungerer også like godt på smarttelefoner og nettbrett. God bruk av luft og illustrasjoner gjør også innholdet lett tilgjengelig for de ulike målgruppene.»

Slik lyder ordene fra juryen i den årlige Farmandprisen på Grand Hotel. Farmandprisen er bransjens mest prestisjefylte årsrapportpris og prisen for “Beste nettsted” har blitt delt ut siden 2006. Det konkurreres i fire klasser, og Luftfartstilsynets nye nettsted vant i klassen “Offentlige virksomheter”. Juryen presiserte at nivået blant de offentlige virksomhetene er høyt.

De andre nominerte i klassen var Statens Vegvesen, NIBIO, Arkivverket og Sporveien.

De beste løsningene til riktig publikum
Knowit har i tett samarbeid med Luftfartstilsynet utviklet deres nettsider og intranett med utgangspunkt i grundig innsiktsarbeid, definerte verdiforslag og spesifisering av kjernefunksjonalitet. Vi har jobbet med innhold og grafisk profil, samt optimalisering av navigasjon og brukerens faktiske behov for informasjon.

Vi er veldig stolte over å kunne bidra til økt brukervennlighet og gode brukeropplevelser. Godt samarbeid, grundige innsiktsprosesser, tett dialog og tverrfaglige workshops har resultert i de beste løsningene til riktig publikum.

Intens tverrfaglig jobbing
– Denne prisen må i stor grad deles med Knowit. Fra dag én har de vært særdeles opptatt av innovasjon og brukervennlighet i dialogen med oss. Det har også vært intens tverrfaglig jobbing i Luftfartstilsynet det siste året, og alle i etaten har bidratt til dette flotte resultatet, sier
nettredaktør Hanne Risa i Luftfartstilsynet.

 

Til toppen