Fyrlyktprisen 2017 går til Oslo kommunes MinSide

Publisert 02 nov 2017

Årets Fyrlyktpris gikk til Oslo kommunes MinSide-løsningen. Dette er noe Knowit, som Teknologipartner i Oslo kommune, har vært med på å utvikle. Fellesprosjektet til Oslo kommune og Difi - eInnsyn tok andreplassen, og er også et prosjekt Knowit har bidratt til.

I MinSide-løsningenen har Knowit bidratt med arkitektur og felles rammeverk som basis for MinSide, samt flere nyskapende løsninger som inngår i kommunes digitaliseringsstrategi i Program for Elektroniske Tjenester (PET).

Våre prosjektledere, teamledere og utviklere har arbeidet i forskjellige team, som sammen har levert veiledere til kommunale virksomheter, som Plan- og bygningsetaten, Kemneren, Næringsetaten, Bymiljøetaten og flere - med MinSide som felles kommunikasjonsplattform og meldingsboks.

Andreplassen gikk til eInnsyn - et fellesprosjekt mellom Oslo kommune og Direktoratet for forvaltning og ikt - Difi.

I eInnsyn-prosjektet har Knowit bistått med arkitektur på løsningen, både frontend og backend, samt teamleder, scrum master og utviklere i det sentrale utvikler-teamet. Vi har også hatt driftsansvar for produksjonsmiljøet.

Fyrlyktprisen ble delt ut av kommunal- og moderniseringsministeren i åpningsplenum på NOKIOS - norsk konferanse for IKT i offentlig sektor.

Bli kontaktet
Jan Henrik Gundelsby
Head of R&D, Knowit Solutions
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen