Knowit får status som ISTQB Global Partner

Publisert 17 okt 2017

Knowit har nådd høyeste nivå i sitt partnerskap med ISTQB - verdens mest kjente utdanningsløp for programvaretesting. Knowit er som første selskap i Norden akkreditert som ISTQB Global Partner.

- Dette viser våre kunder at Knowit har en grundig forståelse av testfaget og verdsetter programvaretesting som en profesjon. Vår erfaring viser at test er en svært viktig del av alle vellykkede IT-prosjekter. Akkrediteringen reflekterer vårt fokus på å sikre at alle ansatte har god kunnskap innen programvaretesting, blant annet ved hjelp av ISTQB kurs og sertifiseringer. Den er også en bekreftelse av at Knowit er en vellykket kursleverandør innen testfaget. Vi er stolte av den anerkjennelsen ISTQB har gitt Knowit, og veldig glade for å være en del av ISTQB-familien. Testing er avgjørende del av faget for å skape avansert programvare, og ISTQB har gjort det mulig for oss å bidra positivt til utviklingen av testfaget som helhet, forteller Kari Kakkonen, direktør for kvalitet og kompetanse hos Knowit.

- ISTQB er svært glade for å ha Knowit som en global partner. Vi ser frem til et fortsatt fruktbart samarbeid med Knowit, sier ISTQB-sjef Gualtiero Bazzana.

Om ISTQB

ISTQB (International Software Testing Qualifications Board) har skapt verdens mest vellykkede ordning for sertifisering av programvaretestere. ISTQB ble grunnlagt i Edinburgh i 2002.

ISTQB har siden desember 2016 administrert over 700 000 eksamener, og utstedt mer enn 500 000 sertifiseringer i over 117 land. Ordningen er avhengig av en kunnskapsbank (med kurslitteratur og terminologi) og eksamensregler som brukes på lik linje over hele verden, med eksamener og støttemateriell tilgjengelig på mange språk. 

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Kristian Brandser
Daglig leder, Knowit Quality

Til toppen