Knowit klatrer

Publisert 23 jun 2016

Knowit klatrer på listen over Norges mest attraktive IT-arbeidsplasser for erfarne spesialister.

Knowit klatrer til 19. plass på analyseselskapet Universums liste over de 100 mest attraktive arbeidsplassene blant norske IT-arbeidstakere.

- Vi kom inn på listen i fjor, og klatrer fire plasser i år. Det er virkelig gledelig for oss i Knowit, og et tegn på at flinke fagfolk opplever at vi er en spennende og interessant arbeidsgiver, sier rekrutteringsansvarlig Atle Rovik i Knowit.

Knowit Norge er et selskap i vekst,  med mer enn 450 ansatte som leverer løsninger i skjæringspunktet mellom teknologi, kreativitet og strategi. I vår kom Knowit på 9. plass i en Universums tilsvarende undersøkelse blant nordiske studenter.

Selskapet har de siste månedene levert blant annet den nye og forbedrede appen RuterReise, løsningsdesign og brukeropplevelse for DNBs Vipps-app, og TV 2s nye livesenter.

- Det er hard konkurranse om de beste IT-talentene, og plasseringen på Universums liste over de mest attraktive IT-arbeidsgiverne er en konsekvens av at vi har gjort noe riktig, både med hensyn til rekrutteringsarbeid og merkevarebygging, sier Rovik.

Over 8.300 yrkesaktive har svart på undersøkelsen som årlig foretas av anaylyseselskapet Universum om hvor norske yrkesaktive aller helst vil jobbe. De mest populære arbeidsgiverne deles på fire fagområder: IT, business og ingeniør.

Kunne du tenke deg å jobbe i Knowit?

Les mer på knowit.no/karriere/

Jørund Rasdal Unneland
Til toppen