Knowit og Bertel O. Steen sammen om fremtidens mobilitetsløsninger

Publisert 15 okt 2018 Ansatte i Bertel O. Steen og Knowit

Knowit skal levere innovasjonsledelse, digital forretningsutvikling og drift, utvikling og forvaltning til Bertel O. Steen-gruppen, en av Norges største aktører innen import og salg av bil. – En utrolig spennende jobb for en stor aktør i en bransje i endring, sier kundeansvarlig Cato Rose i Knowit.

– Dette er et viktig oppdrag for en spennende kunde, som allerede har tatt fatt på en innholdsrik reise. Det favner nesten alle kompetanser i Knowit-organisasjonen, sier Cato Rose i Knowit i Oslo.

– Næringen står foran store endringer i tiden som kommer, og det er også bakgrunnen for at konsernet satser tungt på digitalisering og innovasjon. Desto mer hyggelig er det at nettopp vi i Knowit er blitt valgt, sier Rose.


Bertel O. Steen-konsernet er en av Norges største aktører innen import og salg av bil, med bilmerker som Mercedes-Benz, Kia, Peugeot og Citroen i porteføljen. Konsernet har i tillegg store virksomheter innen bilfinans, verksteddrift og eiendom.


 Knowit har vært i sterk konkurranse med en rekke andre aktører om jobben for Bertel O. Steen-konsernet siste halvåret. Et leveransescope på innovasjonsledelse, digital forretningsutvikling og drift, samt utvikling og forvaltning passer Knowit svært godt, mener Rose.


– Avtalen griper om de fleste av Knowits kjerneområder. Det tar vi som en anerkjennelse av at et synergidrevet Knowit står sterkt rustet i kampen om kunder i den transformasjonen digitalisering har i seg. Vår rolle i utviklingen av aktører som Vipps og BankID har vært viktig her, sier Rose.

 

Om Bertel O. Steen
Bil- og eiendomskonsernet Bertel O. Steen AS er et konsern under holdingselskapet Bertel O. Steen Holding AS. Ved utgangen av 2017 hadde konsernet en omsetning på 16,8 mrd NOK og sysselsatte 2 499 årsverk. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.

 

Til toppen