Knowit Stavanger satser ytterligere på Microsoft Azure

Publisert 20 mar 2019

Knowit Stavanger ansetter Kjetil Gustavson for å jobbe videre med det nyetablerte Center of Excellence innen Microsoft Cloud-teknologi.

- Ansettelsen av Kjetil Gustavson er en del av vår strategi, hvor vi i 2018 startet etableringen av et nytt Center of Excellence innen Microsoft Cloud-teknologi. Kjetil har mange års erfaring fra rekrutteringsbransjen og med ledelse, og har bevist at han kan en del om forretningsutvikling og kommunikasjon, i tillegg til å bygge selskap. Det passer godt inn med våre ambisjoner om å utvikle oss ytterligere for å bli den foretrukne leverandøren til å bistå bedrifter med digitalisering generelt, og spesielt inn mot Microsoft sine skybaserte løsninger, sier Espen Tjønneland, daglig leder for Knowit i Stavanger.

Kjetil Gustavson (43) har jobbet med rekruttering de siste 8 årene, og kommer fra stillingen som daglig leder for et av de største lokaleide bemanningsbyråene i regionen.

- Jeg kjente godt til Knowit fra tidligere etter å ha rekruttert flinke folk til dem, og er svært fornøyd med å få lov å komme om bord til et faglig svært kompetent miljø, hvor jeg kan få bidra med min erfaringsbakgrunn til å nå Knowit sine vekstmål. Vi ønsker å bli regionens beste leverandør av systemer som kjøres i Azure-skyen, og da handler det i veldig stor grad om å tiltrekke seg, utvikle og ikke minst beholde de riktige menneskene. Med de riktige verdiene, uttaler Kjetil Gustavson.

- Gjennom rekrutteringsprosessene jeg har gjort for Knowit i tidligere jobber, har jeg fått se hvor bevisste og konsekvente selskapet er ift. å la medarbeiderne få utvikle seg faglig. Sammen med en spennende kundeportefølje med tilhørende faglig interessante prosjekter, gjør det meg veldig optimistisk med tanke på at Knowit er og fortsatt kommer til å være en attraktiv arbeidsplass for dyktige mennesker. Vi har ambisiøse mål om vekst i den neste 3-årsperioden, og jeg gleder meg storveis til den reisen vi har foran oss, avslutter Gustavson.

Til toppen