Lindorff velger Knowit som leverandør for et nytt skyprosjekt

Publisert 26 okt 2017 Lindorff

Lindorff velger Knowit, og dets partnere Snowflake og WhereScape, som leverandør ifm. et pilotprosjekt.

Knowit har bred kompetanse med skyløsninger og datalagring. I Lindorff-prosjektet blir migrasjon av den skybaserte løsningen automatisert ved hjelp av verktøy fra WhereScape og Snowflake, som i dag har et av markedets beste skybaserte Datawarehouse (DW)-løsninger.

- Vi har valgt Knowit som leverandør da det er av stor betydning for oss å jobbe med en partner som har gjennomføringsevne, og erfaring med skytjenester. I tillegg har Knowit også erfaring med store og komplekse migrasjoner, og systemstøtte. Det ble bl.a. bevist gjennom vår vellykkede felles PoC (Proof of Concept) for dette pilotprosjektet. Lindorff velger nå å fortsette med en lengre pilot, sier Mikael Kiltorp i Lindorff.

- Vi er stolte av tilliten og fokuserer nå på å demonstrere verdien av en moderne DW-løsning, som oppfyller alle kravene til migrasjonsprosjektet. Knowit sine konsulenter er vant til å jobbe i agile-migrasjonsprosjekter, og vi går inn i prosjektet med et svært høyt ambisjonsnivå, sier Thomas Nord, CEO Knowit Decision i forretningsområdet Knowit Solutions.

Migreringsprosjektet for Lindorff er starten på et spennende partnerskap mellom Knowit og Snowflake.

Bli kontaktet
Christina Johansson
Head of Communications
Til toppen