Styrker samarbeidet med SAS Institute

Publisert 16 sep 2016

Knowit blir SAS Institute sin første Nordic Gold Partner. – Vil gi oss muligheter til å utvikle helt nye og kundetilpassede løsninger, sier Ingvar Larsson i Knowit.

Knowit blir som første selskap Nordic Gold Partner til programvareselskapet SAS Institute. Satsningen gjør at selskapene fremover vil jobbe i tett partnerskap over hele Norden.

Partnerskapet har blant annet resultert i Knowits løsning for innhenting og analyse av tekst for TV 2 med mulighet til å ta raske og gode beslutninger om program og kanaler basert på publikums tilbakemeldinger og opplevelser. Business intelligence-løsningen ble kåret til “Beste innovasjon” av den norske Dataforeningen, og videreutvikles nå som en skytjeneste som inkluderer både progamvare og alle tjenestene med data science og data management  fra Knowit og partner Id.mngmnt.

- Knowits samlede kompetanse gir våre felles kunder få muligheten til å maksimere forretningsmulighetene i SAS sine programvarer, sier Einar Halvorsen, Director Alliances & Channel SAS Institute Nordic Region.

- Vi går nå inn i en ny fase i partnerskapet vårt med SAS Instutute, og videreutvikler tilbudet vårt på helt nye og innovative måter. Vårt mål er å skape unike og kundetilpassede løsninger på helt spesifikke problemer som tidligere ikke kunne løses, sier Invar Larsson, direktør i Knowit Decision i Oslo.

Satsningen gjør at SAS Institute og Knowit vil samarbeide rundt kundeprosjekter i hele den nordiske regionen.

- Det nordiske markedet kjennetegnes av at kundene er mer aktive og etterspør mer kvalifiserte tjenester. Våre partnere er en svært viktig brikke i vår vekststrategi, og Knowit svarer godt til forventningene og ønskene vi har i et regionalt perspektiv, sier Einar Halvorsen.

Knowit er en av SAS Institute sine største og mest komplette partnere i Norden, med ekspertise innen samtlige deler av SAS Institute sin plattform – fra installasjon til avansert analyse. Partnerskapet mellom SAS Institute og Knowit startet opp i 1995, og Knowit har i dag 70 spesialiserte konsulenter på SAS-løsninger.

Les mer på intelligentbusiness.no

Ingvar Larsson
Til toppen