Storsatsning på Microsoft Azure

Publisert 03 aug 2018

Knowit i Stavanger etablerer et nytt Center of Excellence innen Microsoft Cloud teknologi i ledelsen av Glenn Henriksen.

Knowits avdeling i Stavanger ser et betydelig potensiale i skyteknologi og bygger et nytt virksomhetsområde. Målet er å danne sterk tilstedeværelse i markedet ved å være regionens beste leverandør av systemer som kjøres i Azure-skyen, og dette skal de få hjelp til av Glenn Henriksen. Han har jobbet med Microsoft-teknologi i mange år, med tidligere erfaring fra bl.a. Capgemini, Evry og Ergogroup. Fra og med 1. august blir Glenn lederen for Microsoft Cloud i Knowit Stavanger.


“Cloud er sterkt posisjonert i markedet fremover, dette ser vi eksempelvis gjennom Equinor sin milliardinvestering mot Microsoft. Dette er et klart signal til andre tradisjonelt tunge oljemiljøer som bruker mye penger på drift av egen infrastruktur. Her vil vi bli den foretrukne leverandøren som kan hjelpe virksomheter med digitalisering i tiden fremover.” - sier Espen Tjønneland, leder for Knowit i Stavanger.

Foto: Stig Håvard Dirdal.

Bli kontaktet
Espen Tjønneland
Daglig leder/Salg - Knowit Solutions, Stavanger
Til toppen