Cloud

Vi hjelper deg med skybaserte løsninger

Trenger bedriften din hjelp med skybaserte løsninger? Knowit har lang erfaring og kompetanse på området. Vi vet akkurat hvilke muligheter skyteknologien gir, og hvordan utnytte disse på best mulig måte. Les mer om hvordan under og ta kontakt med oss i dag.

Illustrasjon skytjenester

Cloud Marketing

Cloud Marketing handler om å øke effekten av markedsføringstiltak ved å strukturere og utnytte langt flere datakilder enn man tidligere har hatt mulighet til. Slik når en de rette kundene, i det rette øyeblikket.

Illustrasjon skytjenester

Cloud Develop

Cloud Develop er vår fellesbetegnelse på det som ofte er større arkitektoniske og strukturelle endringer. Fordelen med å starte på nytt er at du kan bygge alt riktig fra starten av, uavhengig om du er Cloud Native.

Illustrasjon skytjenester

Cloud Analytics

Cloud Analytics gir verdi til store datamengder. Gode analyse- og visualiseringsverktøy, kombinert med god forretningsforståelse, gjør at du raskere kan ta gode datadrevne beslutninger.

Google cloud-logo

Google Cloud

Google Cloud er en sikker og fremtidsrettet med uendelige muligheter innen analyse og databehandling. Skytjenesten er i tillegg svært sterk på området maskinlæring og AI.

Microsoft Azure-logo

Microsoft Azure

Azure er en anerkjent og sikker alt-i-ett leverandør. Microsoft leverer også de godt etablerte tjenestene Office 365 og Teams. Det gjør skytjenesten til et naturlig førstevalg. 

Amazon Web Services

Amazon Web Services

Amazon Web Services er markedsledende innen skyløsninger og har en vill innovasjonstakt. De var først ute, og har derfor en stor portefølje og verktøykasse. 

Til toppen