Introduksjonskurs i digital annonsering

Vi gir deg verktøyene til å oppnå økt synlighet og høyere relevans. Bli med på kurs for å sette i gang med annonsering i Google og på Facebook og Instagram.

Alle bedrifter, store som små, trenger en eller annen form for markedsføring for å skape kjennskap, leads og salg. Digitalt er det mange muligheter for å nå ut til en relevant målgruppe der de er og når de har behov for dine tjenester. Men hvor skal man begynne?

De mange mulighetene kan virke overveldende. Men det behøver ikke å være det. Det holder med kun to kanaler for å oppnå økt synlighet og høyere relevans i markedet ditt, nemlig Google Søk og Facebook og Instagram.

På introduksjonskurset i digital annonsering får du drahjelpen du behøver for å sette i gang med annonsering i disse kanalene. Vi går blant annet gjennom oppsett av konto og kampanjer, strategi rundt bruk av innhold og testing, tips til optimalisering og måling, og mye mer på en ettermiddag i Nøstegaten. Meld deg på i dag og lær hvordan du kan komme i gang med digital annonsering!


Kurset passer for:

Kurset er perfekt for deg som jobber i et lite til mellomstort selskap og som ønsker å bli mer synlig digitalt. Det kreves ingen krav til forkunnskap i verktøyene, men det vil være nyttig med noe generell digital kompetanse. Det er et krav om at bedriften din har en nettside som kan annonseres for. Kurset er meget praktisk, og vil gi deg det du trenger til å sette i gang med annonsering så snart du er tilbake på kontoret.

Til toppen