Introduksjonskurs i SEO

Visste du at over halvparten av trafikken til nettsteder kommer fra organisk søk i Google? På dette kurset lærer du hva som skal til for at Google skal finne og forstå innholdet på nettstedet ditt.  

Organisk trafikk er i motsetning til annonsetrafikk helt gratis. Det er dessuten vanskelig å finne en mer relevant målgruppe enn de som aktivt søker etter det du har å tilby.

Likevel er det overraskende få som har gjort selv de mest grunnleggende grepene for å tilrettelegge for at Google skal finne og forstå innholdet på nettstedet ditt.   

På dette kurset går vi gjennom det viktigste du trenger å vite om søkemotoroptimalisering, eller SEO som det kalles i dagligtale. Kurset er praktisk rettet og vi bruker kursdeltakernes egne nettsteder i opplæringen.

Dermed får du får konkrete tips som du kan jobbe med når du er tilbake på kontoret. I tillegg til SEO-rådgiver er vår tekstforfatter med som kursholder og gir deg praktiske tips til hvordan du kan skrive bedre for folk som googler.

Kurset passer for:

Kurset passer både for markedsførere, innholdsutviklere og alle som jobber med nettsider.  Det er ingen krav til forkunnskap, men det vil være nyttig med generell kompetanse om nettsider og publisering av innhold.  Kurset er meget praktisk, og gir deg det viktigste du trenger å vite å gjøre nettstedet ditt mer synlig.

Til toppen