Introduksjon til Robot Framework

Hei og velkommen til ny Quality Summit; en åpen event arrangert av Knowit sin faggruppe for test og qa-faget: The Quality Chapter. Vårt mål er å samle miljøet i og rundt Oslo med interesse for testfaget, slik at vi kan lære av hverandre.

I forbindelse med kurset Robot Framework Basics som vi arrangerer neste uke har vi besøk av en ekspert på emnet: Thomas Czarnecki.

Onsdag 27.03 arrangerer holder vi Quality Summit med en gratis introduksjon til Robot Framework. For de som ikke kjenner til rammeverket fra før av så er Robot Framework et testautomatiserings rammeverk utviklet av Nokia som ligger over Selenium. Det er mye brukt for rask utvikling ATDD, BDD og RPA i tillegg til som test automation rammeverk.

Det er kort varsel, men vi ville ikke la anledningen gå fra oss til å holde en summit når vi først har Thomas på besøk hos oss. Etter presentasjonen (ca. 1 time) vil det som vanlig være sosialisering med litt å spise og drikke for de som ønsker å bli igjen for det.  

Info ocommunity rundt Robot Framework finner du her
https://robotframework.org/ 

Info om kurset vi arrangerer med Tomas: 
https://www.knowit.no/events/solutions/robot-framework-basics/ 
(fortsatt anledning til å melde seg på her) 

Vi har også etablert en kanal for Robot Framework i Norge på Robotframework sin #Slackhttps://robotframework.slack.com/messages/CGX4Z1VUJ  

Agenda

17:30 - 18:30 - Introduksjon til Robot Framework -Thomas Czarnecki

Etterpå: Diskusjon, chips og brus/øl og pizza/noe å tygge på

Knowit inviterer de som ønsker det til videre diskusjon. Der blir et litt mat og drikke med sjanser for gode samtaler og hyggelig samvær 🙂

Til toppen