#InnovationTuesday

CHOOOSE om meningsfylt innovasjon og sin nye plattform

Stadig flere forbrukere og samarbeidspartnere blir opptatt av hvordan bedrifter engasjerer seg og bidrar gjennom sine driftsmodeller og arbeid. Norge har det vi mener er et av verdens råeste “impact-selskap”. Utover å bidra med en unik forretningsmodell, kan CHOOOSE lære mange av oss mye om innovasjon og forretningsmodelldesign.

Den norske klima-startupen CHOOOSE ble kåret til årets startup i Norge i 2017, og til en av de globale topp 10 teknologi-startupene i 2018 av Virgin-gründer Richard Branson.

CHOOOSE er et "impact-selskap" med mål om gjøre klimatiltak enkelt og engasjerende for både bedrifter og privatpersoner, og har i tillegg til tusenvis av enkeltpersoner i over 40 land, allerede betydelige aktører som Santander, EQT, Red Bull, Get TDC og PwC på kundelisten.

Selskapet har vært operativt i knapt 2 år, men har allerede rukket å skape en rekke medie-overskrifter – Kanskje i kraft av sitt tydelig ambisiøse mål om å kutte minst like mye CO2 globalt som det hele Oslo gjør lokalt, og kanskje i kraft av å utfordre bedrifters holdninger og innsats på veien mot et mer bærekraftig miljø.

CEO og grunnlegger Andreas Slettvoll (kåret til Årets Gründer i Norge i 2018) vil snakke om reisen, hvilken forskjell de utretter og hvordan de jobber med innovasjon på veien mot en plattform som går utover dagens arbeid med å maksimere effekten av klimakvoter. Sagt litt annerledes: Hvordan du som privatperson og bedrift kan redusere ditt karbonavtrykk, hvordan de jobber for et bedre klima ved å redusere vårt samlede CO2-utslipp – Og hvilke planer de har for en bedre og grønnere verden.

Klimapositivt seminar: I tråd med vårt klima-fokus og av respekt for CHOOOSE sitt arbeid vil vi gjøre hele dette frokostseminaret klimapositivt – Derfor vil vi faktisk slette de siste 24 timenes karbonavtrykk for hver deltaker som møter opp. Det betyr at du bidrar til et bedre miljø bare ved å møte opp!

Velkommen på kaffe, inspirasjon og god samvittighet 🌍!

Når?
Tirsdag 26. mars, 2019
Kl. 08:00 - 09:30

Hvor?
Lakkegata 53, Oslo.

Påmelding
Meld deg på frokostseminaret her.

Agenda
08:00 Registrering, kaffe og bærekraftig frokost
08:30 Velkommen
08:40 Foredrag med Chooose
09:20 Q&A
09:30 Avslutning

Foredragsholdere

Andreas Slettvoll Andreas Slettvoll er daglig leder i den norske klimastartupen CHOOOSE, og ble kåret årets gründer i Norge i 2018 av Nordic Startup Awards. Selskapet har vært operativt i knapt 2 år, og ble kåret til årets startup i Norge i 2017, og til et topp 10 global teknologistartup av Richard Branson i 2018. De har kontorer i Oslo og Los Angeles. Slettvoll er jurist og var tidligere juridisk direktør i oljeselskapet LUKOIL i Norge, samt partner i advokatfirmaet SANDS, før han startet CHOOOSE i 2017 sammen med gruppe venner med bakgrunn fra fra bl.a. NTNU, McKinsey og Trigger. CHOOOSE er et "impact selskap" med mål om gjøre klimatiltak enkelt og engasjerende for både bedrifter og privatpersoner, og har i tillegg til tusenvis av enkeltpersoner i over 40 land, allerede betydelige aktører som Santander, EQT, Red Bull, Get TDC og PwC på kundelisten.
Til toppen