Experience

Hvordan skape engasjement rundt din bedrifts data?

Over lengre tid har vi vært veldig gode til å samle inn data, men først nå gjør teknologien det mulig å utnytte denne innsikten til det fulle. Uansett om du ønsker å komme i gang med Marketing Automation, personalisering eller Machine Learning trenger du eierskap og engasjement rundt dataen fra hele bedriften din.

Knowit inviterer deg til gratis Masterclass, tirsdag 30. mai med mål om å gi deg noen gode verktøy og teknikker som kan bidra til å demokratisere big data og skape engasjement rundt bedriftens KPI'er. Bli med på en gjennomgang hos Knowit som tar for seg oppsett av dashboards og visualisering av data.

Foredragsholdere

Awais Munir Analyseekspert - Knowit Experience
Eivind Savio Analyseekspert - Knowit Experience
Jon Erik Andersen Digital Strategic Advisor, Atea AS

Agenda

Våre analyseeksperter Awais Munir og Eivind Savio vil vise teknikker og verktøy som hjelper bedrifter med å presentere data på en nyttig og engasjerende måte. I tillegg vil de gå gjennom best practice for å vise relevant og handlingsfremmende informasjon.

Vi er så heldige å få besøk av Jon Erik Andersen, Digital Strategic Advisor hos Atea AS. Han har ledet prosessen med å tilgjengeliggjøre data i Atea, og vil fortelle om deres erfaringer med hvordan dashboards påvirker beslutningsprosesser.

Arrangementet er gratis, men det er begrensede plasser, så her bør du være rask med å melde deg på!

Til toppen