Experience

Fullt: Design Thinking Masterclass med Jessica Kessin fra Capital One

Vi har vært så heldige å få tak i Jessica Kessin, direktør for Design Thinking og Strategy i Capital One, til en halvdags Masterclass i Design Thinking hos oss på fredag 7.oktober. Dette er en unik mulighet til å høre hvordan en av de virkelig store bankene endrer sin virksomhet og måte de tenker inntjening på ved å sette kundene i fokus – fra start til slutt

Arrengementet er nå fulltegnet - men send oss gjerne en mail, så kan vi sette deg på listen - i fall vi får kanselleringer.

Banken Capital One har som ambisjon å forandre bankvirksomhet for godt, og Design Thinking er et viktig verktøy for å få det til. Jessica sier selv at en av grunnene til at de har en sjanse til å lykkes, er at grunnleggeren fortsatt er direktør i banken.  ”Hele utgangspunktet for vår virksomhet er at vi skal hjelpe kundene våre. Det handler først og fremst om det – ikke om å tjene penger. Mange tror oss ikke når vi sier det, men det er sant. Hvis vi ser at vi kan gjøre noe som gjør livet lettere for kundene våre, så gjør vi det. Det er derfor Design Thinking fungerer her. Vi har et eget DT-team på 18 personer, og vår oppgave er å løse menneskelige behov. I en virksomhet med 50.000 personer kan det til tider bli litt travelt for en så liten gruppe – særlig nå, for det kommer flere og flere henvendelser fra organisasjonen.”

Les mer om Capital One labs her: http://www.capitalonelabs.com/#/about

Foredragsholdere

Jessica Zarin Kessin Director of Interactive and Industrial Design, Capital One

Agenda

Workshopen vil bli ledet av Jessica Kessin sammen med Ingunn Aursnes og våre flinke kolleger i Knowit. Her vil du lære om empati, hvordan skaffe riktig innsikt, hvordan man utvikler POV’er, målrettet brainstorming og fremføring av valgt idé via historiefortelling, story boards og rollespill. En hektisk tretimers økt som krever fullt fokus. Vi runder av det hele med en god lunsj med alle workshopdeltakerne.

Til toppen