Youtube Masterclass

Hvordan nå din målgruppe med online video og måle effekten av videoannonsering.

Knowit inviterer deg til et eksklusivt arrangement for å gi deg innsikt i hvilke muligheter som finnes innen videoannonsering. Bli med på en to timers gjennomgang hos Knowit i Nydalen som tar for seg bruk av video for annonsering, og Youtube som kanal for å spre budskapet.

Videoannonsering er ofte ansett som en merkevarebyggende øvelse, og med lite mulighet til å spore effekt utover standard-parametre som visninger og klikk. Vi vil se nærmere på nye metoder for effektmåling, slik at du som annonsør kan få dypere innsikt i hvordan markedsføringen resonnerer hos deres mottakere. 

  • Vi får besøk av Steffen Rabben, produktspesialist hos Google. Steffen vil snakke om Youtube og hvilke muligheter som finnes for måling utover visninger, view rate og klikkfrekvens.
  • Frode Alver Nilsen i Knowit vil gi oss noen gode tips på videoproduksjon, og hvordan man kan tilpasse eksisterende videomateriale til web med noen enkle grep.
  • Til slutt vil vi gå gjennom et case for Visit Norway, som ønsket å promotere Nord-Norge og Hurtigruten for franskmenn. Vi vil her se på hvilken effekt videoene hadde på merkekjennskap og opplevelsen av Norge som turistdestinasjon.

Arrangementet er gratis, og det er begrensede plasser, så her bør du være rask med å melde deg på!

Til toppen