Take On Tomorrow

Robotics Process Automation - sci-fi som raskt ble virkelighet.

RPA og andre ”digitale medarbeidere” er allerede en del av hverdagen for mange. Hvilke muligheter? Hvordan er det relevant for deg, og hvordan tar du de første stegene; - fra tanke til implementering!

Vi viser deg hvordan ’early adopters’ har gjort det, og ser på hvilke kritiske aktiviteter og strategiske veivalg du må gjøre. Du kan også avtale tid med en av våre eksperter etter presentasjonene. Ta kontakt så setter foredragsholderne av tid til deg. Her kan du lære mye om hva som skal til for å konkurrere i et robotautomatisert marked.

Velkommen!

Robotic Process Automation – gjør det enkelt, begynn i det små, skalere opp etter hvert

Katriina Valli, Lead Consultant Knowit (tidligere VP Research hos Gartner). Katriina holder sin presentasjon på engelsk.

Katriina presenterer hva Robotic Process Automation er og hvilke trender som har og vil styre utviklingen. Evolusjonen av intelligente arbeidsmiljøer vil bli drevet av RPA med integrert maskinlæring, kunstig intelligens og andre smarte teknologier. Hvilke steg er viktige å ta i dag for å henge med på utviklingen? Katriina guider og forklarer viktigheten av å agere nå, keep it simple, starte i det små og skalere opp.

Hvilken betydning får Robotic Process Automation for ditt marked og din virksomhet?

Jan Digranes, Executive Director, Finans Norge

Bank- og Forsikringsbransjene er blant de som har kommet lengst med å adoptere mulighetene som den nye ”bølgen” av automasjon gir. Det betyr også at her finner vi de som kjenner til utfordringene og hva som er viktig å tenke på for å få suksess med dette. Dette er erfaringer som er basert på den konkurransesituasjonen og de kravene som råder i Bank- og forsikringsbransjen, men mye av dette kan også andre virksomheter dra nytte av. 

Hvilken strategi er rett?

Tomas Sandén, CEO Knowit Insight

Hvordan forholder man seg som et foretak til den akselererende utviklingen innen automatisering. Hvordan tar man resultatet av en pilotløsning videre til neste steg og hvordan tilpasser man strategien til de nye mulighetene? Tomas gjør rede for hvordan man som leder kan relatere til utviklingen innen robotics og tilhørende kunstig intelligens. Han belyser også viktigheten av å ta de rette beslutningene og styrke sine muligheter til fremtidig konkurransekraft.

Verdifull erfaring og fallgruver som må unngås.

Ingvar Larsson, CEO Knowit Decision

Få konkrete tips, kunnskap samt innspill og idéer til et relevant veikart med utgangspunkt i implementeringer vi har gjort for våre kunder i Norden. Ingvar oppsummerer og kobler sammen Katriinas presentasjon med Tomas’ strategier for å kunne konkretisere mulighetene som oppstår i ”dønningene” av RPA-bølgen. Fra den enkle starten med administrative roboter til kompleks styring med Machine Learning og integrerte prosesser der roboter og mennesker samarbeider med suksess.

Book et personlig møte

Grip muligheten og book et personlig møte med våre eksperter, Katriina, Tomas eller Ingvar etter seminaret. Spesifiser i påmeldingen hvem du ønsker å snakke med.

Seminarinformasjon

Målgrupper:

  • Ledere med ansvar for virksomhetens kjerne- og støtteprosesser
  • Fagpersoner som jobber med prosessforbedring- og digitaliseringsinitiativ i private og offentlige virksomheter.
  • Dato: Fredag 31 mars kl. 08:30-11:00.
  • Sted: Knowit, Nøstegaten 58, Bergen.
  • Kostnad: Seminariet er gratis for deltakerene
  • Påmeldingsfrist: Onsdag 22. mars (Begrenset antall plasser).
  • Øvrig: Det serveres en enkel frokost før vi starter presentasjonene. mellom 8:00 og 8:30.

Foredragsholdere

Katriina Valli, Lead Consultant Knowit (tidligere VP Research hos Gartner).
Jan Digranes, Executive Director, Finans Norge
Tomas Sandén, CEO Knowit Insight
Ingvar Larsson, CEO Knowit Decision
Til toppen