Experience

Utfordringer i en digital verden

Knowit on TOMORROW - Ledelsesseminar i Nøstegaten 58, Bergen

Virksomheter som lykkes i en digital verden, gjør det fordi de har et nært forhold til sine kunder. De justerer forretningsmodeller, effektiviserer, kutter kostnader og utvikler nye måter å samhandle på, samt smartere koblinger mellom tilbud og etterspørsel. På seminaret snakker vi om hvordan digitalisering kan skape verdier for din bedrift.

Foredragsholdere

Tomas Sanden Executive Vice President, Knowit Group - Head of Management Consulting
Stein Opsahl Vice President, Strategisk rådgivning
Magnus Handeland Forretningsutvikler, Knowit Experience
Baste Christiansen Daglig leder, Knowit Experience Bergen

Agenda

 1. Nøkkelressurser alle bedrifter må forsterke

  Hvordan kan digitalisering styrke håndtering av risiko, kompleksitet og verdiskaping; uavhengig av om bedriften skal effektivisere, ekspandere eller transformere kjernevirksomheten?

  Tomas Sanden, Executive Vice President, Knowit Group.
  Ansvarlig for Knowit Insight; Management Consulting.

  Lang erfaring innen teknologi og forretningsutvikling for industrielle organisasjoner. Fokuserer på R & D, Sourcing, og Product Management. Kommer fra lederstillinger i Forsvaret, Areospace, Automotive og telekom.

 2. Er din bedrift eller bransje truet?

  Glem de digitale strategiene. Det dreier seg som strategier for en digital verden. Fem superkrefter har inntruffet samtidig og skapt en digital revolusjon. Samspillet mellom dem endrer spillereglene i de fleste virksomheter og vi forteller om signalene du må lete etter.

  Stein Einride Schiller Opsahl, Vice President, Strategisk rådgivning, Knowit Experience

  Stein har jobbet med merkevarer og kommunikasjon i mer enn 25 år. Han ser forretningsutvikling og merkevarestrategier i sammenheng. Han har etablert flere kommunikasjonsbyråer, og har vært informasjonssjef ved Oslo Børs og er utdannet ved Handelshøyskolen i Oslo og USC i Los Angeles.

 3. Mellommennenes død

  Blockchain endrer måten vi skaper tillit på og påvirker vårt forhold til handel, avtaler og eierskap. Med EUs nye betalingsdirektiv på plass januar 2018 blir mange av dagens superbedrifter svært sårbare for den nye kryptonitten.

  Magnus Handeland, Forretningsutvikler, Knowit Experience

  Magnus er økonom med spesialisering i IT-ledelse og har 10 års erfaring fra digitale utviklingsprosjekter. Han har ledet flere store systemutviklingsprosjekter; blant annet BankID 2.0, som i dag har 3 millioner brukere og over 1 million innlogginger daglig.

 4. Farvel App

  Nå kommer det Post App Era og kunstig intelligens for alle. I en mobil verden tilbyr eller konkurrerer du med tjenester basert på sky-teknologi, globale økosystemer og hyperskalerte plattformer. Det handler om mikro-øyeblikket der mobilen blir en katalysator for at ting skal skje, og hva de beste blir enda bedre på.

  Baste A. Christiansen, Daglig leder, Knowit Experience Bergen

  15 års erfaring med kommunikasjon og merkevarespørsmål. Gründer og leder i flere kommunikasjonsbyråer. Han har siden vært leder og styrerepresentant for en rekke Knowit-virksomheter. Tidligere nyhetsjournalist i TV 2 og utdannet samfunnsviter.

Til toppen