Event

Mindre matsvinn med Mattilsynet

Mattilsynet vil gi deg tips til hvilke matvarer du trygt kan spise selv om holdbarheten er gått ut og hvordan du selv kan sjekke at maten er ok.

Matsvinn og kasting av mat er en utfordring i samfunnet vårt. I Norge kaster vi mange tusen tonn med mat hvert år. Mange kaster automatisk all mat som har gått ut på dato, selv om den fortsatt er både god og trygg å spise. Mattilsynet vil gi deg tips til hvilke matvarer du trygt kan spise selv om holdbarheten er gått ut og hvordan du selv kan sjekke at maten er ok. Du får også tips og råd til hvordan du best bør oppbevare maten på kjøkkenet ditt for at den skal holde seg lengst mulig.  

Når?
12. februar 
kl 14:00 -15:00

Hvor?
Lakkegata 53

Påmelding
Meld deg på her.

Dette arrangementet er en del av Åpen dag med fokus på bærekraft og miljø - Velkommen til oss i Sundtkvartalet!

Til toppen