Påmelding

Fremtidens mobilitetsløsninger

Ruter sitt samfunnsoppdrag er å gjøre kollektivtransport, sykkel og gange til et naturlig førstevalg. I skarp konkurranse med privatbilen, er Ruters målsetting at reisende skal komme seg fra dør til dør – sømløst, effektivt og behovsrettet. Best for deg som innbygger, best for samfunnet og best for miljøet.

Sted:Lakkegata 53, Oslo
Dato:06.11.2018 08:00:00
Pris:Gratis

Ved å fylle ut e-postadresse og navn og klikke på meld samtykker du i at Knowit håndterer e-postadresse, navn og eventuelle matpreferanser med det formål å kunne gjennomføre og håndtere deltakelse på arrangementer. Øverste ansvarlige for håndtering av en personopplysning er enten et datterselskap i konsernet eller Knowit AB. Hvis du vet hvilket Knowit-selskap som er behandlingsansvarlig, kan du alltid kontakte det Knowit-selskapet direkte, og du kan alltid kontakte oss på dataprotection@knowitgroup.com.

Vi lagrer informasjonen så lenge samtykket fra deg finnes. Du kan når som helst kalle tilbake samtykket ved å klikke på avregistrere. Behandlingen skjer i samsvar med Knowitspersonvernerklæring.

Avbestillingsregler
*
Til toppen