Påmelding

To disruptører om innovasjon av forretningsmodeller

I en tid der etablerte aktører står overfor både trusler fra disrupsjon gjennom endrede konkurransevilkår eller muligheter for økt lønnsomhet, har to av landets råeste utfordrere – både innenfor det private og offentlige – mye å lære bort. I desember kommer de på Innovation Tuesday for å fortelle hvordan de jobber med innovasjon av forretningsmodeller.

Sted:Lakkegata 53, Oslo
Dato:04.12.2018 08:00:00
Pris:Gratis

Ved å fylle ut e-postadresse og navn og klikke på meld samtykker du i at Knowit håndterer e-postadresse, navn og eventuelle matpreferanser med det formål å kunne gjennomføre og håndtere deltakelse på arrangementer. Øverste ansvarlige for håndtering av en personopplysning er enten et datterselskap i konsernet eller Knowit AB. Hvis du vet hvilket Knowit-selskap som er behandlingsansvarlig, kan du alltid kontakte det Knowit-selskapet direkte, og du kan alltid kontakte oss på dataprotection@knowitgroup.com.

Vi lagrer informasjonen så lenge samtykket fra deg finnes. Du kan når som helst kalle tilbake samtykket ved å klikke på avregistrere. Behandlingen skjer i samsvar med Knowitspersonvernerklæring.

Avbestillingsregler
*
Til toppen