Påmelding

CHOOOSE om meningsfylt innovasjon og sin nye plattform

Stadig flere forbrukere og samarbeidspartnere blir opptatt av hvordan bedrifter engasjerer seg og bidrar gjennom sine driftsmodeller og arbeid. Norge har det vi mener er et av verdens råeste “impact-selskap”. Utover å bidra med en unik forretningsmodell, kan CHOOOSE lære mange av oss mye om innovasjon og forretningsmodelldesign.

Sted:Lakkegata 53, Oslo
Dato:26.03.2019 08:00:00
Pris:Gratis

Ved å fylle ut e-postadresse og navn og klikke på meld samtykker du i at Knowit håndterer e-postadresse, navn og eventuelle matpreferanser med det formål å kunne gjennomføre og håndtere deltakelse på arrangementer. Øverste ansvarlige for håndtering av en personopplysning er enten et datterselskap i konsernet eller Knowit AB. Hvis du vet hvilket Knowit-selskap som er behandlingsansvarlig, kan du alltid kontakte det Knowit-selskapet direkte, og du kan alltid kontakte oss på dataprotection@knowitgroup.com.

Vi lagrer informasjonen så lenge samtykket fra deg finnes. Du kan når som helst kalle tilbake samtykket ved å klikke på avregistrere. Behandlingen skjer i samsvar med Knowitspersonvernerklæring.

Avbestillingsregler
*
Til toppen