Business Intelligence

Bli superstjerne med automatisert datavarehusutvikling!

Ikke nok tid til å håndtere stadig økende mengde informasjon? Er du allerede på etterskudd med leveranser i dagens datavarehus? Ønsker du forbedring og full kontroll på situasjonen? Med WhereScape kan utvikling av datavarehuset automatiseres, og du og dine medarbeidere blir raskt superstjerner i virksomheten!

Meld deg på vårt seminar og finn ut hvordan WhereScape reduserer tidsforbruk samt risiko og kostnader ved transformering av data til beslutninger. Du får mulighet til selv å prøve vår programvare for automatisert utvikling av datavarehus. Dette har vist seg å være opptil 10 ganger raskere enn tradisjonelle metoder.

Arrangementet starter kl. 1400. Du får tilgang til egen pc slik at du kan teste funksjonaliteten og faktisk bygge ditt eget datavarehus i WhereScape fram til kl. 1630. Kl. 1630–1700 får vi en spennende presentasjon fra KLP som benytter WhereScape. Deretter blir det mingling og noe å drikke.

For mer informasjon ta kontakt med til Ingvar Larsson.

Lurer du på om dette er noe for deg? Se denne korte videoen og hør tilbakemeldinger fra deltakere på tilsvarende arrangement i Amsterdam.

Tid: Torsdag 17. november 2016 kl. 1400–1800
Sted: Den Norske Opera og Ballett, Oslo

Til toppen