Solutions

Fagkveld - moderne systemutvikling med kontinuerlige leveranser

Knowit arrangerer fagkveld - som vil ha fokus på moderne systemutvikling med kontinuerlige leveranser.

Vi ønsker å diskutere hva forskjellene fra tradisjonell systemutvikling blir når man har mulighet til å levere til produksjon flere ganger om dagen. Hva bør man tenke på når man utvikler applikasjoner for slike miljøer, hvordan gjøres testing (i produksjon!?!) og hvilke muligheter gir dette oss.

NÅR?
Mandag 28. august 2017 kl. 16-20 i Knowits lokaler i Lakkegata 53 i Oslo.

HVEM?
Kunder og ansatte i Knowit. Alle teammedlemmer fra Knowits kundeprosjekter er velkomne. Målgruppen er utviklere, arkitekter/team leads i systemutviklingsprosjekter.

PRIS?
Gratis!

Agenda

1600        
Vi serverer tapas.

1630-1800 
Korte foredrag og erfaringer fra våre prosjekter

  • Twelve factor apps (20 min) - Thomas Malt
  • Fra commit til produksjon i Oslo kommune (20 min)  - Simen Skoglund
  • Hvordan teste skyplattform på en laptop? (20 min) - Rune Storløpa

1800-2000    

Open Space. Vi fasiliterer en “unconference”, der vi uformelt kan diskutere relevante temaer rundt moderne systemutvikling.

Open Space er en prosess med enkle regler som sørger for at man finner de beste temaene og at diskusjonene blir meningsfylte.
Deltakerne får mulighet til å foreslå spesifikke tema eller problemstillinger de ønsker å arbeide med. Hver deltaker går til gruppen med det temaet som fenger mest. Når sesjonene starter er «tema-eier» ansvarlig for å ønske velkommen og evt. utdype temaet for å komme i gang. Etter det kan eier lytte eller snakke så mye eller lite man ønsker. Det er ikke nødvendig å forberede noe før en Open Space (men man kan om man vil). Deretter er det egentlig opp til gruppen selv hvordan de vil diskutere og arbeide med temaet. Ut over dette er det ikke mange regler, men det finnes én lov; loven om de to føtter. Du har to føtter, én fot med lidenskap og én fot med ansvar. Hvis du befinner deg et sted hvor du hverken føler at du lærer noe (lidenskap) eller bidrar (ansvar), så sier loven at du skal bruke dine to føtter og gå til en annen gruppe.

Som deltager på Open Space er du altså selv ansvarlig for ditt eget utbytte. Det er derfor lurt å tenke litt på forhånd hva du vil diskutere! Gjør deg selv og dine medmennesker en tjeneste: Bruk ett minutt på å tenke på hva du kunne tenke deg å dele, lære og diskutere.

Til toppen