Quality Summit - Brukertesting

Velkommen til ny Quality Summit, en åpen event arrangert av Knowit sin faggruppe for Test og QA-faget, The Quality Chapter. Vårt mål er å samle miljøet i og rundt Oslo med interesse for testfaget, slik at vi kan lære av hverandre.

Onsdag 9. Mai kl. 16-17 samles vi på fabrikken i Sundtkvartalet for neste Quality Summit. Denne gangen får vi besøk av André fra Oslo-baserte Agens (www.agens.no) samt Thea fra vårt eget Knowit Experience. De gjør mye spennende rundt mobil-apper og user experience, og skal fortelle oss om et tema han brenner for: brukertesting.

Brukerens opplevelse er noe som står sentralt i hverdagen til mange av oss, både som sluttbrukere og som utviklere/testere. Brukertesting er den beste måten å teste om det du har tenkt å lage faktisk treffer på konkrete behov hos kundene dine. Man kan brukerteste absolutt alt; virkelig: logoer, materialevalg, papirprototyper, kampanjeforslag, prototyper, webløsninger og mobilapplikasjoner – you name it.

Om du er interessert i brukertesting så sett av tid i kalenderen nå, og kom og bli informert, og inspirert, Onsdag 9. Mai.

Som vanlig er det gratis og åpent for alle med interesse for temaet. Tips gjerne en venn!

Vi serverer litt varm og kald drikke til foredraget, og inviterer til videre diskusjon og sosialisering over litt pizza, øl og brus etter foredraget. Om det er fint vær så trekker vi ut på terrassen.

Foredragsholdere

André Skjeggestad Creative at Agens
Thea Basthus Nilsen Tjenestedesigner Knowit Experience

Agenda

16:00 - 16:45 Brukertesting hos Agens - André Skjeggestad (Agens)

Agens er et firma som virkelig er opptatt av brukeropplevelsen. Brukertesting er et tema som André brenner for, og han skal fortelle om sine erfaringer; hvordan de tenker om- og utfører brukertester, intervjuer osv. og hva de har lært av det. Det går også rykter om en mystisk "testkoffert" som de bruker ute i felten.

16:45 - 17:00 Brukertesting hos Knowit - Thea Basthus Nilsen (Knowit Experience)

Thea jobber som tjenestedesigner hos Knowit Experience. I denne lyntalen gir hun oss en introduksjon til hvordan hun griper ann brukertesting i sine prosjekter og hva det gir av verdi for kunden og brukerne.

17:00 - ? Diskusjon, chips og brus/øl og grillings om været tillater det.

Knowit inviterer de som ønsker det til videre diskusjon oppe i våres lokaler i 5.de etg. Dersom været tillater det så tester vi terrassen vår og litt grillmat 🙂

Til toppen