Event

FULLT - Stemmestyring og digitale assistenter: En game changer?

Stemmestyring og digitale assistenter er en av de største trendene innen personlig digitalisering i 2018. Utviklingen og bruken av taleteknologi vil drastisk endre forbrukerens vaner i form av kortere beslutningsprosesser og mer impulsiv atferd i en verden som egentlig blir mer og mer kompleks. Dette setter krav til hvordan du og din bedrift møter kunder, og hvordan dere oppfattes. Som pushere eller assistenter.

Det er snakk om starten på et paradigmeskifte. På samme måte som mobilen og internett har revolusjonert og standardisert kjernen til all kommunikasjon mellom kunde og bedrift, vil digitale assistenter redefinere disse spillereglene - igjen. Under disse nye betingelsene og endrede forbrukervaner trekker Google frem tre fokusområder virksomheter må jobbe med for å fortsatt være relevante i fremtidens marked. Du må bli sett, du må være smart og du må være rask. 

Fortsatt usikker på hva det vil si for deg og din bedrift? Den 18. september starter en ny sesong av Knowits månedlige frokostseminar Innovation Tuesday, hvor vi får besøk av Google og hører deres syn på hvordan digitale assistenter vil forme fremtidens markedsføring. De gir oss en smakebit av den norske Google-assistenten og forteller mer om hvorfor Google satser på stemmestyring.

Når?
Tirsdag 18.september, 2018.
Kl. 08:00 - 10:00

Hvor?
Lakkegata 53, Oslo.

Påmelding
Meld deg på frokostseminaret her.

Agenda
08:00  Registrering, kaffe og frokostservering
08:30  Velkommen
08:45  Presentasjon / Google (Stemmestyring og digitale assistenter: En game changer?)
09:30  Q&A
09:35  Avslutning
09:45  Slutt

Foredragsholdere

Ingrid Dynna Ingrid har bred og internasjonal erfaring fra sine 13 år i Google og har jobbet med alt fra strategi og forretningsutvikling til salg i fire ulike markeder. I dag har hun ansvaret for å utvikle Googles partnere i Norge. Sammen med Siri står Ingrid bak lanseringen av den norske Google-assistenten.
Siri Børsum Siri jobber som Leader of Digital Transformation i Google Norge. Hennes primæroppgave er å bidra til å akselerere den digitale transformasjonen i Norge gjennom å heve det digitale kompetansenivået på toppledernivå på tvers av bransjer. Hun har et sterkt og lidenskapelig forhold til digitalisering og mulighetene teknologi byr på for næringslivet.
Til toppen