Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

STILLING

DATA & ANALYTICS

Data Analyst / Seniorkonsulent

BERGEN

Har du tro på at data er en av nøklene til å skape fremtidens beste brukeropplevelser? Vi søker Data Analyst et av Bergens største tverrfaglige miljø innen teknologi og design.

Del via e-post

Vi utvider vårt tilbud innen data og dataplattformer i Bergen og søker nå en dyktig Data Analyst som vil spille en sentral rolle i å analysere og tolke data for å støtte forretningsbeslutninger på vegne av våre kunder.

Du vil samarbeide tett med kundens relevante forretningsenheter for å utvikle rapporter, visualiseringer og prognoser basert på datasett.

Ansvarsområder:

  • Du vil utføre dataanalyse for å identifisere trender, mønstre og innsikter
  • Du vil utvikle og vedlikeholde rapporter og dashboard for å kommunisere analysefunn til interessenter
  • Du vil delta i prosjekter for å forbedre datakvalitet- og integritet
  • Du vil støtte forretningsenheten ved å levere analytisk innsikt og løse komplekse problemer

Kvalifikasjoner:

Du har bachelor- eller mastergrad innen statistikk, matematikk, informatikk eller økonomi, og erfaring med dataanalyseverktøy som SQL, R eller Python. Du har også kunnskap om datavisualiseringsverktøy som Tableau, Power BI, D3.js eller Plotly.

Vi søker deg som har sterke analytiske evner, og som er god på problemløsning. Du har god forståelse av statistiske metoder og teknikker, og evnen til å trives i en konsulentrolle med eksterne kundeoppdrag.

Hvem er så vi?

Knowit er et av Vestlandets største teknologi- og designmiljø, bestående av mer enn 200 teknologer, designere og forretningsrådgivere som jobber sammen i tverrfaglige team i moderne lokaler i Nøstegaten. Vi er uformelle, har flat struktur og kort vei til beslutninger. Og vi er opptatt av å stadig finne nye måter å gjøre ting enda bedre på.

Er du nysgjerrig og ønsker å vite mer? Ta kontakt med en av oss:

Marius Haugen – 97674269 / marius.haugland@knowit.no
Lars Petter Løvslett – 95753858 / lars.petter.lovslett@knowit.no
Stian Haugland – 92290641 / stian.haugland@knowit.no