Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

STILLING

DATA ENGINEERING & DATA SCIENCE

Data Engineer / Senior Systemutvikler

BERGEN

Har du tro på at data er en av nøklene til å skape fremtidens beste brukeropplevelser? Vi søker Data Engineer et av Bergens største tverrfaglige miljø innen teknologi og design.

Del via e-post

Vi utvider vårt tilbud innen data og dataplattformer i Bergen og søker nå en senior systemutvikler med dokumentert erfaring innen Data Engineering.

Som seniorkonsulent innen systemutvikling og data engineering vil du ha ansvar for å designe, utvikle og vedlikeholde datasystemer hos våre kunder. Du vil jobbe tett mot kunde for å forstå deres behov og implementere skalerbare og effektive løsninger.

Ansvarsområder:

  • Du vil designe og implementere robuste data pipelines for innsamling, behandling og lagring av store datasett, f.eks. gjennom dataplattformer som Databricks eller Fabric
  • Du vil samarbeide med kundeteam for å forstå og oppfylle deres datakrav.
  • Du vil jobbe med ytelse og skalerbarhet av eksisterende datasystemer.
  • Du vil få utforske og implementere nye verktøy og teknologier for å forbedre datainfrastrukturen.

Kvalifikasjoner:

Du har erfaring som systemutvikler med fokus på data engineering og kjennskap til programmeringsspråk som Python eller Scala, i tillegg til erfaring med databehandlingsrammeverk som Apache Spark eller lignende.

Vi søker deg som har gode problemløsnings- og kommunikasjonsevner, og som vil trives i en konsulentrolle med mulighet for eksterne kundeoppdrag.

Hvem er så vi?

Knowit er et av Vestlandets største teknologi- og designmiljø, bestående av mer enn 200 teknologer, designere og forretningsrådgivere som jobber sammen i tverrfaglige team i moderne lokaler i Nøstegaten. Vi er uformelle, har flat struktur og kort vei til beslutninger. Og vi er opptatt av å stadig finne nye måter å gjøre ting enda bedre på.

Er du nysgjerrig og ønsker å vite mer? Ta kontakt med en av oss:

Stian Haugland – 92290641 / stian.haugland@knowit.no
Lars Petter Løvslett – 95753858 / lars.petter.lovslett@knowit.no
Marius Haugen –  97674269 / marius.haugland@knowit.no

Relaterte stillinger