Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

STILLING

DATA ENGINEERING & DATA SCIENCE

Konsulenter innen Data Engineering, Business Intelligence og Data Science

OSLO

Bli med i teamet der Knowit utvikler sin spisskompetanse innen Data Engineering, Business Intelligence og Data Science - Vi liker å skape verdier basert på data!

Del via e-post

Vi søker deg som vil videre innen Data Science, Business Intelligence og utvikling tilhørende moderne Data- og Analyseplattformer

Knowit er en ujålete, trivelig og inspirerende arbeidsplass med solid lagånd. Vi vinner stadig nye spennende prosjekter og derfor trenger vi flere kolleger. Du kommer til å bli en lagspiller i et sterkt og kompetent miljø med fokus på å dele kunnskap, hjelpe hverandre til de beste løsningene og å ha det trivelig sammen. Det som gjør Knowit til en unik arbeidsplass, er evnen og kompetansen til å kunne levere alt som trengs for å lykkes med innovasjon og det digitale skiftet.

I Knowit Decision har vi samlet Knowits spisskompetanse som hjelper våre kunder til å oppnå suksess ved å være datadrevne.

Gjennomsiktlg KDO Områder V2 2021.png

Her kombinerer vi medarbeidere med tung kompetanse og pasjon for
«Business Analytics - Data Governance - Information Management» med

 • Kreativitet som skaper sterke brukeropplevelser
 • Strategi  for fremtidens organisasjon
 • og ikke minst Teknologi som muliggjør våre kunders visjon.

Kjenner du deg igjen i noe av dette?

Du har arbeidet i 2–4 år, eller mer, innen en eller flere fagfelt som:

 • Arkitektur, dataintegrasjon, datakvalitet
 • Visualisering, analyse, Machine Learning/Artificial Intelligence
 • Masterdata, Data Governance
 • Prosjektledelse og rådgivning innen Information Management
 • Data- og prosessautomasjon
 • Skybaserte Data- og Analyseplattformer
 • Du har driv og kapasitet til å se muligheter i stedet for hindre
 • Du trives med å lære deg nye saker og utforske andre alternativer
 • Du har et forbedringsfokus og tar ansvar
 • Du deler gjerne kunnskap, inspirerer og motiverer andre

    Hva forventer vi av deg?

    I tillegg til å like eller har likt å jobbe hands-on med løsninger og teknologi i vår bransje, har du prosess-, strategi- og forretningsforståelse i blodet.

    Vi ønsker også å høre om du har erfaring med, eller forutsetninger og interesse for, å jobbe i en eller flere roller med:

    • Problemløsningsteknikker og Design Thinking
    • Konkretisering av løsningsforslag og estimering
    • Videreutvikling av spisskompetanse innen teknologi/produkt
    • Løsningssalg basert på kundens behov og muligheter med moderne teknologier

    Ut fra våre kunders krav og forventninger er det viktig at du kan kommunisere godt muntlig og skriftlig på norsk (ev. svensk/dansk) og engelsk..

    Vi tilbyr et inspirerende og selvstendig miljø der du har stor frihet til å forme din egen hverdag og utvikle din spisskompetanse.

    Hvorfor velge oss

    For oss er det også viktig å ha det kult på jobben. Derfor står vi medarbeidere i spissen for å lede det sosiale og faglige tilbudet med både fagturer, lagbygging og flere sosiale arrangement hver måned. I løpet av det siste årene har vi med suksess deltatt i hackathons innen ML-/AI-området og "Data for Good", noe vi stolt har fortalt om på i vår blogg og YouTube-kanal. Dette er også et illustrerende eksempel på hvordan vår pasjon for innovasjon og bærekraftige løsninger skal få god plass i de resultater vi leverer sammen med våre kunder. Her er også noen linker til korte video som presenterer det vi jobber med og våre kunders resultater: A digital missing people wall, War on Cancer, Algorithm to detect illegal fishing. Her finner du også mer informasjon om hva vi leverer: Knowits løsninger for datadrevet suksess

    Knowit tilbyr deg en trygg arbeidsplass der du i tillegg til en god markedsmessig lønn og meget gode utviklingsmuligheter, får ta del av bl.a. kollektive ytelser som helseforsikring, overskuddsdeling og gode pensjonsordninger.

    Om Knowit

    Knowit har over 3800 dyktige medarbeidere i Norden og mer enn 900 i Norge. I snart 30 år har vi bistått kunder med digitale transformasjoner.

    Vi så tidlig verdien av å la de beste kreative hodene, teknologene og strategene jobbe sammen i team. Dette har gitt oss den unike markedsposisjon vi har idag og skaper muligheten for våre ansatte til å få jobbe med de spennende prosjektene.

    Fagmiljø

    Knowit har et av markedets sterkeste miljø for fagutvikling. Dette gjøres gjennom flere store initiativer organisert av ansatte og ildsjeler som brenner for fag. Mange av disse sesjonene blir filmet og tilgjengeliggjort på vår egen blogg, knowitlabs.no. Knowit Academy som er et nasjonalt program i Knowit for å gi de ansatte mulighet for å være med i kompetanseprogrammer, henter inn både nasjonale og internasjonale kursholdere.

    Om dette passer for deg?

    Da vil vi gjerne høre fra deg! Hos oss trenger du ikke å skrive en lang søknad, vi trenger bare nok informasjon fra deg til å vurdere din erfaringsbakgrunn og kort om hva av dette som interesserer deg. Det kan for eksempel være en CV eller en LinkedIn-profil.

    Du kan gerne kontakte oss for å høre mer:

    Arild Blokkum på telefon 916 22 880 eller e-post Arild.Blokkum@Knowit.no.
    Ingvar Larsson på telefon 92 20 20 60, eller e-post Ingvar.Larsson@Knowit.no

    GROW, CREATE A DIFFERENCE, TOGETHER.

    Relaterte stillinger