Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

STILLING

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Utviklere med noen års erfaring

BERGEN

Vil du jobbe med utvikling i et av Bergens største og mest spennende tverrfaglige miljø?

Del via e-post

I Knowit Experience tror vi på variasjon, spennende og meningsfulle prosjekter – i et godt miljø med sosialt og faglig fellesskap. For oss er det helt sentralt å skape gode muligheter for faglig utvikling.

Vi er alltid på jakt etter dyktige nye kolleger. Akkurat nå er ønsker vi oss flere utviklere som har minst 3 års erfaring, og som enten allerede bor i Bergen eller kunne tenkt seg å flytte hit.

Vi kan love spennende og meningsfulle prosjekter både i prosjekt- og kundeteam hos oss, eller ute hos en av våre kunder. Vi kan også love både fag- og karriereutvikling – uansett hvor du er i karrieren din. Og ikke minst – et godt sosialt miljø med engasjement og tilhørighet.

Så, hvem er du?

Du er en frontendutvikler, backendutvikler, fullstackutvikler, mobilutvikler eller tech lead som ønsker å utvikle deg videre. Du ønsker kanskje å ta enda mer ansvar for teamet eller som fagleder? Eller er nysgjerrig på å jobbe enda mer tverrfaglig? Hos oss får du mulighet til det!

Siden vi er et av Vestlandets største teknologi- og designmiljø, jobber vi også med en rekke ulike teknologier. Hos oss bruker vi blant annet React, .NET, Node.js, Umbraco, Sanity, Azure, Azure Devops og Docker, og for mobilutvikling Swift, Kotlin og Flutter.

I Knowit i Bergen jobber mer enn 200 teknologer, designere og forretningsrådgivere sammen i tverrfaglige team i moderne lokaler i Nøstegaten. Vi er uformelle, har flat struktur og kort vei til beslutninger. Og vi er opptatt av å stadig finne nye måter å gjøre ting enda bedre på.

Stillingen krever gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig (minimum B2-nivå).

Er du nysgjerrig og ønsker å vite mer? Gi oss en lyd – eller send en søknad!

Relaterte stillinger