Å jobbe hos oss

Vår visjon er å skape et bærekraftig og menneskelig samfunn gjennom digitalisering og innovasjon.

Velkommen til Knowit

Vårt ansattløfte - Grow. Create a Difference. Together - viser hvilken type virksomhet vi ønsker å være.

Knowit oppfordrer til innovasjon og personlig engasjement. Hver ansatt er en beslutningstaker og får muligheten til å vokse både i sin karriere, og som menneske.

Vår visjon er å skape et bærekraftig og menneskelig samfunn gjennom digitalisering og innovasjon.

Jobb med oss

Knowit som arbeidsgiver

I Universums Business Barometer er Knowit en av de ti mest populære arbeidsgiverne blant nordiske IT-studenter.

"Knowit er en spennende arbeidsplass som gir store muligheter for unge til å utvikle seg både profesjonelt og personlig," sier Knowits administrerende direktør Per Wallentin.

Knowit er høyt rangert som en arbeidsplass blant eksisterende ansatte, også når det gjelder å anbefale Knowit som en arbeidsplass.

Sommerskolen by Knowit

Vi i Knowit er svært opptatte av å bidra til en sterkere kultur for utdanning innenfor teknologi og utvikling. Derfor arrangerer vi en sommerskole for å gi barn i grunnskolealder en mulighet for å lære mer om koding, teknologi og design.

Barna lærer om alt fra Design Thinking til hvordan roboter og spill utvikles, og ikke minst, hva som ligger bak mange av de tjenestene de bruker i egen hverdag, som YouTube-kanaler og innholdsproduksjon.

Hardware Guild

Hardware Guild er en faggruppe i Knowit Oslo og er åpen for alle Knowits ansatte. De lager fysiske, elektroniske ting med mikrokontrollere. Det arrangeres månedlig fellesaktivitet med kurs, workshops og mekkekvelder.

Knowit har eget rom med lab på hovedkontoret med utstyr som bl.a. loddebolt, 3D- skriver, strømforsyninger m.m. Gruppen har laget opplevelser på konferanser som f.eks labyrintspill, smartseng, m.m.

I Hardware Guild kan de ansatte realisere sine egne ideer og dele kompetanse gjennom arrangementer og hyppige diskusjoner på chat.

Til toppen