Fuzz

Gitarmoro

Knowit stilte ut en prototype på en opplevelse til Popsenterets utstilling "Fuzz". Knowit utviklet programvare og deler av hardware til utstillingen og var med på å påvirke løsningen i stor grad.

Prototypen ble stilt ut på NDC og Javazone 2017 for å teste brukergrensesnitt, funksjonalitet og stabilitet.

Prototypen demonstrerte en gitarprototype der forskjellige gitarlyder blir presentert ved at den besøkende bruker en faktisk elgitar. Senere ble det i tillegg utviklet stasjoner for synth, bass og trommer.

Pappeske

Interaktive opplevelser

På NDC 2018 stilte Knowit ut et spill i en stor pappeske der hver bruker fikk tildelt en fiktiv ball som de enkelt kunne styre med sine egen mobiltelefon hjelp av en lenke i nettleseren.

Opplevelsen brukte en fysikkmotor for å skape en virtuell virkelighet der ballene interagerte med både virtuelle gjenstander (bokstaver og andre baller) og fysiske gjenstander (mindre pappesker plassert i den store pappesken). De fiktive gjenstandene (baller og bokstaver) ble projisert inn i esken.

Brukeren styrte ballen ved å bevege på sine egen mobiltelefon.

Smartseng

Knowit stilte ut en smartseng på NDC og JavaZone 2018.

Sengen ble utviklet på Hackathonet Ariot og er en seng du kan styre med mobil eller pad som tilbyr forskjellige programer. God-natta-modus legger ryggen ned, stopper musikken og slukker lyset. God morgen-modus setter senga opp i ryggen, spiller musikk og skrur på lyset.

Videre har den enkeltfunksjoner for å få løfte beina, løfte ryggen ryggen og måle væske (les:urin) hvis det skulle være behov. Alt dette ved hjelp av et grensesnitt alle kjenner i dag på telefonen.

Et par interesserte fra helsebransjen var innom standen og mente dette var noe som kunne bli til nytte for pasienter.

Retrospill

Spill det Brio labyrintspill ved hjelp av en joystick! Ved hjelp av mange ulike teknologier (bl.a. 3D-design og produksjon, mikrokontrollere, computer vision m.m.) er dette satt sammen til å bli en veldig annerledes versjon av spillet.

Det er et lavterskel-spill som er enkelt å komme i gang med hvor målet med spillet er soleklart, nemlig å få ballen ned i hullet i enden av streken.

Spillet ble utviklet i Hardware-gruppa i Knowit, - for folk som liker å lage prototyper som kan føre til noe mer.

Til toppen