Våre medarbeidere

Marta Dubas

Marta Dubas - Knowit Solutions

I oktober feirer jeg to år hos Knowit Solutions, sammen med fantastiske kolleger og sjefer. Det har vært to år med spennende prosjekter, personlig og faglig utvikling samt kreative løsninger på hverdagsutfordringer. Dette hadde ikke vært mulig uten et solid støtteapparat ledet av mennesker med moralsk ryggrad og forståelse for andres behov. Jeg føler meg hørt og sett på arbeidsplassen min.

Jeg jobber som .NET-utvikler/-arkitekt i et prosjekt hvor vi hovedsakelig utvikler integrasjoner for en stor kunde innen bilbransjen. Jeg har også rolle som teamlead i det samme prosjektet. I et godt arbeidsforhold får man tillit og fleksibilitet igjen for engasjement og kvalitet. Jeg valgte å bruke den fleksibiliteten jeg har fått på å kombinere jobb med studier og fullføre min drøm om en mastergrad innen datavitenskap.

Jeg tror ikke det finnes mange andre arbeidsgivere som kan tilby like gode muligheter for egenutvikling supplert med trygghet, «det sosiale» av høyeste kvalitet og et faglig sterkt miljø.

Maiken Michelsen - Management konsulent Knowit Insight

Maiken Michelsen - Knowit Insight

Jeg startet i Knowit Insight i januar 2018. Jeg hadde tidligere jobbet med digitale problemstillinger i Sopra Steria, noe jeg har tatt et skritt videre i Knowit Insight. Mulighetene som ligger i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning er utrolig spennende. Som en av de første inn døren har jeg vært med å forme et nytt selskap innen digital management consulting, vi er superrelevante både for kunder og for våre ansatte. Det å se selskapet vokse, levere prosjekter og få inn flere flinke folk har vært og er fortsatt utrolig givende.

Knowit er flinke til å jobbe sammen på tvers og kombinere mennesker fra mange ulike fagområder. Knowit tilbyr fleksibilitet og en takhøyde til å utforske muligheter. Miljøet i Knowit med så mange dyktige, positive, joviale mennesker med stå-på-vilje er det som gjør det helt spesielt å jobbe her.  

Image of Morten Dybo

Morten Dybo – Knowit Experience

Jeg begynte i Knowit Experience som systemutvikler høsten 2018 og har vært innom mange prosjekter med mye ulik teknologi. I dag jobber jeg hos Norsk Helsenett, hvor det går i alt fra backendutvikling med .NET og Episerver, til frontend med React og Typescript. Det er mye å lære, men veldig variert og spennende! Jeg har blitt kjent med mange flotte mennesker i Knowit og ute på prosjekter, som bidrar sosialt og har sterk faglig integritet. Hvis du ønsker å utvikle deg faglig på et område, selv om det kanskje er på siden av hva du jobber med til daglig, er det som regel ingenting som står i veien for det.

Knowit er en plass hvor det alltid er trivelig å komme på jobb. Jeg har jobbet på et fast team siden jeg begynte, og vi finner på mye gøy sammen. I tillegg har jeg mange fine kollegaer der terskelen for å slå av en prat er lav, enten du trenger input på et problem, eller bare vil snakke om løst og fast.

Ole Kristian Haug - Knowit

Ole Kristian Haug - Knowit Insight

I september 2017 begynte jeg å jobbe som konsulent i Knowit. Jeg leder Knowit Insight sin satsning i Norge på intelligent automasjon, med fokus på RPA, chatbots og andre virtuelle assistenter. Per dags dato leverer teamet mitt to automasjonsprosjekt, med en spennende pipeline fremover.

Knowit Insight er en startup innen management consulting, teknologifokuset kombinert med klassisk consulting trigget min interesse. Jeg har tidligere jobbet i Accenture og Deloitte, det var bra – men Knowit kombinerer løsningsutvikling, kreativt design og management consulting på en måte jeg ikke har sett tidligere. Som en av de første inn døren har jeg også nå også mulighet til å være med å bygge opp et nytt selskap i management consulting fra bunnen av – slik jeg og kundene våre vil ha det, relevant, troverdig og resultatfokusert. Hvordan kan man si nei til å være med på et slikt eventyr?

Det beste med Knowit er de dyktige folkene, den flate strukturen og start-up viben.

Cathrine Bruteig - Knowit Solutions

Cathrine Bruteig - Knowit Solutions

Jeg startet i Knowit i april 2016 og jobber hovedsakelig med RPA. RPA står for Robotic Process Automation og dreier seg om å automatisere manuelle og rutinepregede prosesser ved bruk av RPA teknologi. Det beste ved å jobbe med RPA er å se gleden hos kunden når de kan bruke tid på andre og mer givende prosesser. I tillegg til RPA, har jeg også interesse for testing, analyse, kunstig intelligens, maskinlæring, chatbots og mye mer. Det fine med Knowit er at jeg får muligheten til å jobbe med akkurat det som interesserer meg. 

Sammen med fantastiske kollegaer er Knowit en arbeidsplass som gir både glede, utfordringer, frihet og mulighet til å utvikle seg. Vi har fokus på samarbeid, å støtte hverandre og opprettholde et godt miljø, noe som gjør Knowit til et hyggelig sted å være.

Henrikke Haugan – Knowit Experience

Jeg har jobbet i Knowit Experience fra januar 2017 som tjeneste- og UX- designer. Bare på disse to årene har jeg vært involvert i over femten prosjekter, og jeg har vokst utrolig mye både faglig og personlig. Sammen med flinke kolleger jobber jeg for det meste på innsiktsprosjekter, hvor vi prøver å definere totalopplevelsen en tjeneste skal levere til ulike brukere, både i fysisk og digital form.

I disse prosjektene har man et høyt fokus på å supplere kvantitativ innsikt med kvalitativ, og dette fører til at jeg får prate med mennesker i alle mulige yrker og livssituasjoner. Jeg har derfor lært utrolig mye spennende i de ulike prosjektene jeg har vært involvert i. Det som gjør Knowit Experience til en så bra arbeidsplass, er alle de utrolig dyktige, hyggelige og morsomme kollegene jeg har blitt kjent med, at jeg hele tiden får nye og spennende utfordringer, og at Knowit er en arbeidsgiver som er flink til å gi frihet under ansvar.

Thomas Malt - Knowit Solutions

Thomas Malt - Knowit Solutions

Jeg startet som Løsningsarkitekt i Knowit Experience i 2017, og flyttet over til Knowit Solutions, for å være med å starte Principal Engineer gruppa der fra januar 2018. Som erfaren utvikler og leder er jeg opptatt av å bygge opp tverrfaglige team for å lykkes med produkt- og tjenesteutvikling, og Knowit er et av de miljøene som kombinerer et svært sterkt UX- og design-miljø, med et like sterkt systemutviklings- og arkitekturmiljø. Det er også veldig viktig for meg å kunne være med på å utvikle et sterkt fagmiljø. Knowit var den eneste arbeidsgiveren jeg fant som tilbød alt dette.

I Knowit har jeg jobbet som utvikler, Tech-Lead, løsningsarkitekt, virksomhetsarkitekt, smidig coach og rådgiver. Fra 2018 var jeg med å utforme Principal Engineer rollen i Knowit Objectnet, et av underselskapene i Knowit Solutions, og fra april 2020 tok jeg over som CTO i selskapet.

Det beste med Knowit er de dyktige kollegaene, det sterke og inspirerende fagmiljøet, og variasjonen i utfordringer og arbeidsoppgaver man får muligheten til å jobbe med, hvis man ønsker det.

Ellen Steinsland – Knowit Experience

Jeg har jobbet som Performance Specialist i Knowit Experience siden 2015. Som Performance spesialist jobber jeg med datadrevet markedsføring. Alle markedsaktivitetene jeg gjennomfører er målbare, og da som oftest digitale. Det gir meg muligheten til å styre budsjett etter effekt ned på minste detalj.

Faget mitt er bredt og krysser ofte andre fagfelt. I løpet av en arbeidsdag kan jeg ha samarbeidet med tekstforfattere, grafikere, tjenestedesignere og utviklere. Det er denne tverrfagligheten jeg synes er det beste med Knowit, at det legges til rette for og oppmuntres til samarbeid og kunnskapsdeling. Slik kan alle utvikle seg og lære av hverandre.

Til toppen