Våre medarbeidere

Ole Kristian Haug - Knowit

Ole Kristian Haug - Knowit Insight

I september 2017 begynte jeg å jobbe som konsulent i Knowit. Jeg leder Knowit Insight sin satsning i Norge på intelligent automasjon, med fokus på RPA, chatbots og andre virtuelle assistenter. Per dags dato leverer teamet mitt to automasjonsprosjekt, med en spennende pipeline fremover.

Knowit Insight er en startup innen management consulting, teknologifokuset kombinert med klassisk consulting trigget min interesse. Jeg har tidligere jobbet i Accenture og Deloitte, det var bra – men Knowit kombinerer løsningsutvikling, kreativt design og management consulting på en måte jeg ikke har sett tidligere. Som en av de første inn døren har jeg også nå også mulighet til å være med å bygge opp et nytt selskap i management consulting fra bunnen av – slik jeg og kundene våre vil ha det, relevant, troverdig og resultatfokusert. Hvordan kan man si nei til å være med på et slikt eventyr?

Det beste med Knowit er de dyktige folkene, den flate strukturen og start-up viben.

Manu Gopinathan - Knowit Solutions

Manu Gopinathan - Knowit Solutions

Jeg har jobbet som konsulent i Knowit i Oslo siden august 2017. I mitt første prosjekt arbeidet jeg med maskinlæring, og nå jobber jeg med frontend-utvikling. I tillegg til prosjektrelatert arbeid er jeg en av to ledere for The Artificial Chapter, en faggruppe som fokuserer på kunstig intelligens og maskinlæring.

Det beste med å jobbe i Knowit er at vi har utallige faglige og sosiale arrangementer som mange tar del i. Slik får jeg muligheten til å utvikle meg faglig, samt få et godt forhold til kollegaer som sitter i andre prosjekter. Knowit er veldig fremoverlent og har et særdeles sterkt fagmiljø, hvor vi utforsker ny teknologi sammen og deler kunnskap med hverandre.

Cecilie Hammer - Management konsulent Knowit Insight

Cecilie Hammer - Knowit Insight

Jeg begynte å jobbe som senior konsulent i Knowit Insight i februar 2018. Jeg ønsket å begynne her fordi jeg allerede stortrivdes med å være management konsulent i min forrige jobb hos A.T. Kearney, men ønsket å jobbe mer med digitale problemstillinger. Jeg ble også motivert av muligheten til å være med å forme et nyoppstartet selskap.

Det er viktig for meg at arbeidsgiveren lar meg ha en fleksibel arbeidshverdag, slik at jeg for eksempel kan trene i løpet av arbeidsdagen, eller jobbe fredager fra et annet sted enn Oslo dersom jeg ønsker det. Knowit tilbyr denne fleksibiliteten, og tilbyr et arbeidsmiljø der man kan utvikle seg både som konsulent og person. Miljøet og menneskene i Knowit er det som gjør det helt spesielt å jobbe her – jeg har utrolig positive, joviale og intellektuelle kolleger!

Kari Skjold – Knowit Experience

Både sosiale og faglige arrangementer stod på agendaen da jeg kom til Knowit som utvikler i august 2017, sammen med en bratt læringskurve i prosjekt. Jeg har hatt varierte og spennende dager siden, med app-utvikling med .NET Core og Xamarin, i tillegg til et EPiServer-prosjekt. Jeg har sertifisert meg i AI Boost, og gleder meg til veien videre med engasjement rundt chatbots og andre AI-prosjekter.

Jeg blir inspirert av å jobbe sammen med folk som har så mye å by på, som liker jobben sin, utfordrer hverandre og har det gøy sammen. Vi oppfordres også til å bruke fagtimer til å lære nye teknologier, og ta sertifiseringer. Det er flott å ha friheten til å velge hva en vil lære mer om. Generelt har vi mye frihet i jobben - det setter jeg stor pris på!

Rune Storløpa - Knowit Solutions

Rune Storløpa - Knowit Solutions

Jeg begynte i Knowit i 2004, før det egentlig het Knowit i Norge, og jobber nå som utvikler og team-ansvarlig. I praksis betyr det en kombinasjon av arkitekt, team lead, tech lead og ren utvikler, avhengig av hva kunden og prosjektet har behov for der og da.

Det beste ved Knowit er menneskene jeg jobber sammen med og all den kreativiteten og den faglige dyktigheten som brukes til å utfordre og bistå hverandre hver dag. I tillegg er det mye rom i bedriften for å forsøke seg i forskjellige roller, slik at man over tid kan utvikle seg på de områdene man selv har lyst og anlegg til.

Henrikke Haugan – Knowit Experience

Jeg har jobbet i Knowit Experience fra januar 2017 som tjeneste- og UX- designer. På mitt første knappe år har jeg vært involvert i over tolv prosjekter, og har vokst utrolig mye både faglig og personlig. Sammen med flinke kolleger jobber jeg mye med innsiktsprosjekter, hvor vi prøver å definere totalopplevelsen en tjeneste skal levere til ulike brukere, både i fysisk og digital form.

I disse prosjektene har man et høyt fokus på å supplere kvantitativ innsikt med kvalitativ, og dette fører til at jeg får prate med mennesker i alle mulige yrker og livssituasjoner. Jeg har derfor lært utrolig mye spennende i de ulike prosjektene jeg har vært involvert i. Det som gjør Knowit Experience til en så bra arbeidsplass, er alle de utrolig dyktige, hyggelige og morsomme kollegene jeg har blitt kjent med, og at jeg hele tiden får nye og spennende utfordringer. 

Cathrine Bruteig - Knowit Solutions

Cathrine Bruteig - Knowit Solutions

Jeg startet i Knowit i april 2016 og jobber hovedsakelig med RPA. RPA står for Robotic Process Automation og dreier seg om å automatisere manuelle og rutinepregede prosesser ved bruk av RPA teknologi. Det beste ved å jobbe med RPA er å se gleden hos kunden når de kan bruke tid på andre og mer givende prosesser. I tillegg til RPA, har jeg også interesse for testing, analyse, kunstig intelligens, maskinlæring, chatbots og mye mer. Det fine med Knowit er at jeg får muligheten til å jobbe med akkurat det som interesserer meg. 

Sammen med fantastiske kollegaer er Knowit en arbeidsplass som gir både glede, utfordringer, frihet og mulighet til å utvikle seg. Vi har fokus på samarbeid, å støtte hverandre og opprettholde et godt miljø, noe som gjør Knowit til et hyggelig sted å være.

Ellen Steinsland – Knowit Experience

Jeg har jobbet som Performance Specialist i Knowit Experience siden 2015. Som Performance spesialist jobber jeg med datadrevet markedsføring. Alle markedsaktivitetene jeg gjennomfører er målbare, og da som oftest digitale. Det gir meg muligheten til å styre budsjett etter effekt ned på minste detalj.

Faget mitt er bredt og krysser ofte andre fagfelt. I løpet av en arbeidsdag kan jeg ha samarbeidet med tekstforfattere, grafikere, tjenestedesignere og utviklere. Det er denne tverrfagligheten jeg synes er det beste med Knowit, at det legges til rette for og oppmuntres til samarbeid og kunnskapsdeling. Slik kan alle utvikle seg og lære av hverandre.

Til toppen