Åpen søknad innen "Cybersecurity & Law"

Vil du være med og skape en digital verden der alle kjenner seg trygge?

Velkommen til Knowit Insight og Cybersecurity & Law!

Vi er konsulenter som ved hjelp av samarbeid, kreativitet, innovasjon og strategi finner og utvikler smarte løsninger. I Knowit Insight skaper vi verdi for våre kunder innen flere områder. Ett av disse er "Cybersecurity & Law" hvor vi ønsker å være best på IT- og informasjonssikkerhet samt relatert lovgivning. Akkurat nå er vi i overkant av 120 sikkerhetsspesialister og jurister i Norge og Sverige.

I Cybersecurity & Law jobber vi med hele spennet av IT- og informasjonssikkerhetsutfordringer og spørsmål knyttet til IT-relatert lovgivning. Det vil si alt fra strategiske ledelsesspørsmål, databeskyttelse og GDPR til hjelp med sikker systemutvikling, IAM, penetrasjonstester og sikkerhetstester av nye plattformer og kundeløsninger.

Vi har mange av Nordens mest spennende kunder; alt fra nødetater, banker, energiselskaper og kommunikasjonsselskaper til helseforetak, industribedrifter og teknologiselskaper. Som et av de mest lønnsomme og raskest voksende selskapene i bransjen gjør vi livet enklere for alle involverte.

Brenner du for cybersikkerhet og er en varm, prestisjeløs, dreven og selvmotivert person med minst 3 års erfaring innen "Cybersecurity & Law" og trives å jobbe både selvstendig og sammen med andre? Dersom du i tillegg er godt bevandret i ulike regelverk som ISO 27001, GDPR eller sikkerhetsloven og har minst en relevant sertifisering, er det et stort pluss og du bør kontakte oss!

Om ingen av annonsene vi skulle ha ute akkurat nå føles helt riktig for deg er du velkommen til å ta kontakt med en åpen søknad.

Ikke sikker på om dette er noe for deg, eller har du spesifikke spørsmål, må du gjerne ta kontakt med Bjørn-Are Karolius på telefon 913 03 072 eller e-post bjorn-are.karolius@knowit.no.

Vi vurderer søknader fortløpende så du kan (vanligvis) forvente ett raskt svar.

Med nesten 500 ansatte er Knowit Insight en av de sterkere digitale ledelseskonsulentene i Norden. Vi spesialiserer oss på å hjelpe våre kunder med å utvikle og styrke evnene som kreves av vellykkede organisasjoner i fremtiden.

Bjørn-Are Karolius
Daglig leder
Til toppen