Stilling

Bid Manager

Knowit er et konsulentselskap som kombinerer strategisk forståelse med teknologisk lidenskap og kreative løsninger. Vi skaper digitale muligheter og langsiktig verdi for vår kunder. Vi er drøyt 2000 medarbeidere fordelt på Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland.

Gjennom målrettet digitalt nærvær og berikende brukeropplevelser via nett, mobil og sosiale medier, hjelper vi bedrifter, organisasjoner og andre virksomheter med å nå sine mål. Vi er idédrevet og oppmuntrer innovasjon, entreprenørskap og personlig engasjement. Alle medarbeidere har eget beslutningsmandat og kan vokse både i sin yrkesrolle og som menneske. Vår måte å jobbe på, og hvordan vi organiserer oss, passer inn i dagens skiftende verden med ny teknologi, nye arbeidsmåter og nye forretningsmodeller.

Forretningsområdet Knowit Experience er Nordens ledende kommunikasjons- og teknologibyrå. Gjennom målrettet digitalt nærvær og berikende brukeropplevelser via nett, mobil og sosiale medier, hjelper vi bedrifter, organisasjoner og andre virksomheter å nå sine forretningskritiske mål.


Bid Manager

Knowit Experience har hatt en betraktelig økende markedsandel innen offentlig sektor de siste årene, og har prosjekter innen alle våre fagområder; design, utvikling, kommunikasjon og digital markedsføring. Vårt mål er å ytterligere styrke vår posisjon som en ledende leverandør til offentlig sektor i Norge.

Vår nåværende Bid Manager går inn i en ny rolle i konsernet og vi ser nå etter hans erstatter. Som Bid Manager har du overordnet ansvar for gjennomføring og styring av alle tilbuds- og anbudsprosesser mot offentlig sektor for Knowit Experience i Norge. Du vil ha eget budsjettansvar og ha ansvar for å videreutvikle de kommersielle strategiene overfor offentlig sektor. Du vil inngå som en del av salgsavdelingen i Knowit Experience i Oslo.

Du vil planlegge anbudsprosessene, styre ressursene, og koordinere med andre deler av konsernet, underleverandører og samarbeidspartnere. Du vil ha ansvaret for å sette sammen tilbudsteam på tvers av organisasjonen og dere vil jobbe sammen for å levere det best mulige tilbudet, med deg som øverste ansvarlige. Som Bid Manager vil du skrive og presentere besvarelser og gjennomføre forhandlinger med offentlige kunder.

Ved siden av et godt fagmiljø blir du en del av et unikt felleskap og et enestående kollegialt miljø med mange sosiale aktiviteter. I Knowit Experience har vi korte beslutningsveier og du får gode muligheter til å påvirke din egen arbeidshverdag.


Ønskede kvalifikasjoner:

 • Betraktelig erfaring fra anbudsprosesser mot offentlig sektor.
 • God kjennskap til offentlige kontrakter og offentlige forhandlinger.
 • Kompetanse innen en eller flere av Knowit Experience sine fagområder (design, utvikling, kommunikasjon og digital markedsføring).
 • Teknisk forståelse og IT kompetanse
 • Meget gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.
 • Utdannelsesnivå: Relevant Bachelor eller Mastergrad.

Vi kan tilby:

 • Interessante kunder og spennende prosjekter hvor du vil spille en sentral rolle.
 • Tverrfaglige team med variert bakgrunn og lidenskap for å lage løsninger som fungerer.
 • Stor grad av selvstendighet.
 • Fokus på faglig utvikling.
 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Et av bransjens mest kompetente konsulentselskap.
 • Dyktige kollegaer og hyggelig arbeidsmiljø i flunkede nye lokaler (med en av Oslos beste takterrasser) i Sundkvartalet sentralt i Oslo.


Har du spørsmål eller ønsker å høre mer om stillingen så ta gjerne direkte kontakt med leder for salgsavdelingen; Henrik A. Lund, 958 11 488.

Sted Oslo
Emne Salg og Administrasjon
Forretningsområde Experience
Del
Til toppen