Stilling

Mobilutvikler med ambisjoner og glimt i øyet

Er du mobilutvikler som drømmer om å lage apper som faktisk er viktige for folk? Vi i Knowit har vært med å designe og utvikle RuterBilett, Vipps, Bymelding, BankID for mobil, og mange andre apper som folk flest bruker i det daglige. Og nå trenger vi flere utviklere!


Vi ser primært etter folk i en av disse kategoriene:

  • Native-utviklere for Android (med Java eller Kotlin)
  • Native-utviklere for iOS (primært med Swift)
  • React.Native-utviklere

I alle kategoriene vil vi at du har høyere utdanning, og helst også et par års relevant erfaring. (Har du enda mer erfaring blir vi bare glade. ;-) )


Hvis du søker på denne stillingen vil du bli bedt om å gjennomføre et enkelt evalueringsopplegg: Først en hjemmeoppgave i programmering, fulgt av opptil to runder med intervjuer - et med ledelsen, og et med andre utviklere. Målet med evalueringen er ikke bare å finne ut om du er riktig kandidat for oss, men også at du skal få alle muligheter til å finne ut om vi kan være riktig arbeidsplass for deg.


Blir vi enige om at en ansettelse hos oss er det riktige for begge parter, vil du starte i et Knowit-selskap som i dag har ca 130 ansatte, hvorav de aller fleste er systemutviklere. Vi har en avslappet og uformell kultur, der det er ekstremt lav terskel for å komme med - og få gjennomført - ideer. Vi setter pris på et godt sosialt miljø, og det er stadig noe som skjer. Noen eksempler på firma-sponsede sosiale sammenkomster fra 2017 er kanonball-kamper, Magic The Gathering-kvelder, en gjeng som dro på Oslo Toughest, bowling-kveld, akevittsmakingskurs, fotballtreninger og mange mange fredagspilser. Det er alltid noe som skjer: Ingen rekker å være med på alt, men alle finner noe de har lyst til å være med på.


Vi er også veldig opptatt av faglig utvikling, som jo er naturlig siden det er kompetansen vår vi lever av. Alle ansatte hos oss har avsatt tid i arbeidstiden for å utvikle seg faglig. Det kan være igjennom fagprosjekter med andre ansatte, gjennom å forberede og gjennomføre (eller bare høre på) foredrag, å ta kurs og sertifiseringer, osv. Det samme opplegget vil aldri kunne fungere for alle, så vi sørger for at det er fleksibelt nok til at hver og en kan delta og bidra på en måte som passer for dem. To ganger i året drar vi på fagseminarer (ofte til destinasjoner som Lisboa, Berlin eller Palma), der vi presenterer hva vi har lært for hverandre - og blir enda bedre kjent.


Hvis dette er interessant så vil vi gjerne høre fra deg! Søk i dag, ikke utsett det med noen vage tanker om å pusse opp CV'en først. Den er sikkert mer enn bra nok slik den er. :-p

Sted Oslo
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen