Stilling

CRM-rådgiver for prosesser og verktøy

I Knowit Experience, som er Knowits digitalbyrå, er vi litt mer enn 600 digitaliseringskonsulenter. Vi skaper nye brukeropplevelser via nett, mobil og sosiale medier. Gjennom rettet digitalt nærvær hjelper vi kundene våre med å nå forretningskritiske mål. Vil du bli en av oss?


Trigges du av å hjelpe selskaper med digitale kundeopplevelsene og kundeutvikling? Eller er du kanskje enig med oss i at intelligent bruk av kundedata er en forutsetning for de beste kundeopplevelsene? Da trenger vi deg med på laget.

Knowit Experience opplever stadig større etterspørsel fra kunder som vil jobbe smartere og mer helhetlig med sine salgs- og kundeprosesser. Utviklingen i kjøpsadferd, kommunikasjonsformer og systemstøtte muliggjør nye måter å jobbe på og stiller nye krav til kompetanse og organisering. Vi søker derfor nå etter flere rådgivere og spesialister innen CRM.

Vi vil gjerne komme i kontakt med deg som har erfaring med å rådgi organisasjoner i valg, oppsett og bruk av CRM-systemer. Eller deg som har sittet som superbruker på Salesforce eller MS Dynamics. Vi ønsker også at du har minimum en sertifisering i MS Dynamics eller Salesforce.

Vi er ute etter strukturerte og gode formidlere – som liker å finne den beste løsningen på hver enkelt kundes unike behov og hjelpe dem med å sette disse løsningene ut i livet. Begrepene som brukes om dette er mange – fra salgsstøtte, leads nurturing, leads management til customer engagement og customer loyalty management. Fellesnevneren er som oftest CRM.

Er du i tillegg til alt dette en omgjengelig, kreativ og ansvarsfull person blir vi veldig glad! Vi ønsker også at du kan flytende norsk og engelsk.


Er dette deg? Så flott, da lurer du sikkert på hva vi kan gi deg?

Du får en hyggelig arbeidsplass som er opptatt av å lage de beste systemene for våre kunder, innovative systemer som hjelper kunden i sin hverdag. Knowit er et sted hvor vi samarbeider og motiverer hverandre.

Du vil også selvsagt få konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. I tillegg til et hyggelig arbeidsmiljø i flunkende nye lokaler i Sundtkvartalet, sentralt i Oslo.

Hvis du har noen spørsmål må du gjerne ta kontakt med Stine Strandvik (stine.strandvik@knowit.no, +47 917 71 227)

Om selskapet

Knowit er et konsulentselskap som skaper unike kundeverdier gjennom å tilby digitale og grenseoverskridende leveranser fra tre forretningsområder: Experience, Insight og Solutions. Det er evnen til å kombinere kompetanse innen design og kommunikasjon, management consulting og IT som skiller oss fra andre konsulentfirmaer. Vår kultur preges av åpenhet, forståelse for kundens forretninger, høy spesialistkompetanse og en vilje til å utvikles kontinuerlig. Knowit har i dag ca. 2400 ansatte i fem land: Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland.

Sted Oslo
Emne CRM
Forretningsområde Experience
Del
Til toppen