Stilling

DevOps og Azure

Hvem vi er

Knowit Experience er et konsulentselskap med mange muligheter og en sterk faglig kultur og identitet. Kulturen vår preges av flat struktur, åpenhet, entreprenørskap, høy kompetanse og en vilje til stadig å utvikles. Vi jobber smidig i tverrfaglige, autonome team med kontinuerlige leveranser etter DevOps-prinsipper.

Hos oss vil du jobbe tett med andre utviklere, designere og konsulenter fra andre fagdisipliner, samt representanter fra kunde og samarbeidspartnere. Du deltar i planlegging, konseptutvikling og utvikling/implementering av forretningskritiske løsninger for noen av de største virksomhetene i Norge.


Kunder

Knowit har oppdrag for store og små private og offentlige kunder, som Nasjonalmuseet, Stortinget, Santander, Obos og Norsirk. Blant annet har vi blitt det foretrukne konsulentselskapet for de størtse museene i Norge på grunn av vårt sterke tverrfaglige arbeid innen Design, Marketing og Utvikling.


Teknologi

I Knowit Experience er vi alltid ute etter å velge den beste teknologien for problemet vi skal løse. Vi er teknologer helt inn til beinet, og benytter stort sett .net i arbeidet med våre kunder.


Faglig utvikling

Vi har avsatt tid til å drive med fag- og kompetanseutvikling i arbeidstiden. Vi har et Fagråd og et Teknologiråd som hjelper oss med å forbedre arbeidsprosessene våre, og sette retning for hvilke teknologier vi satser på i fremtiden.

Hos oss vil du få anledning til å fordype og spesialisere deg innen egne interessefelt, samtidig som du utfordres til å tenke nytt og utvikle deg videre. Vi tar som en selvfølge at du ser viktigheten av å dele kompetanse og kunnskap samt at du ønsker å bidra i vårt sterke fagmiljø, som består av faggrupper, fagkvelder, seminarer, Knowit Academy og Knowit Developer Summit.


Til vårt DevOps team i Knowit Experience søker vi deg som har god erfaring og kompetanse innen:

 • Automatisering, konfigurasjonsstyring, kontinuerlig integrasjon & deploy
 • Continuous delivery (DevOps), gjerne erfaring fra ett eller flere CI/CD system: Azure DevOps, Octopus, Jenkins, Teamcity etc.
 • Erfaring fra IaaS, som for eks. Azure, AWS
 • Erfaring med konfigurasjon av nettverk, herunder routere, switcher, brannmurer og proxyer
 • God kjennskap til infrastruktur i hosting av .net og web løsninger
 • Fordel med SQL og databaseoppsett
 • Git – God kjennskap til arbeidsflyt og best practices
 • NET utvikling, C# og ASP.NET
 • Episerver eller andre relevante CMS
 • HTML, CSS samt ulike frontend rammeverk
 • Web API and REST based services
 • Kodestandarder, best practices og design patterns

Du har evnen til å ikle deg konsulentrollen og du har bakgrunn fra, og forståelse for, prosjektarbeid. Du er løsningsorientert og har gode kommunikasjonsevner. I tillegg ivrer du etter å lære mer og dele din kunnskap med dine kolleger.


Som bakgrunn bør du ha:

 • IT-faglig utdannelse
 • Minst 3 års relevant erfaring
 • Meget gode kommunikasjonsevner i norsk, muntlig og skriftlig


Hvordan blir det i Knowit Experience

I Knowit Experience kan vi tilby deg faglige utfordringer i et av Norges beste digitale miljø med verdens beste kunder i både privat og offentlig sektor. Ved siden av et godt fagmiljø blir du en del av et unikt felleskap og et enestående kollegialt miljø med mange sosiale aktiviteter. Vi er opptatt av kompetansebygging, og du vil få anledning til å delta på seminar og workshops både internt og eksternt. I Knowit Experience har vi korte beslutningsveier og du får gode muligheter til å påvirke din egen arbeidshverdag. I 2017 flyttet vi til et flunkende nytt praktbygg i Oslo sentrum med alle fasiliteter en utvikler kan ønske seg.


For spøsmål til stillingen, ta kontakt med avdelingsleder Ine Mari Molteberg-Bøhn:

Tlf: 95703586 eller mail: ine.bohn@knowit.no

Sted Oslo
Emne Utvikling
Forretningsområde Experience
Del
Til toppen