Stilling

DevOps og moderne plattformer

Ønsker du å jobbe i tverrfaglige team med stor frihet? Vi søker deg som er utvikler av hele ditt hjerte, men også har sterk interesse for drift av moderne plattformer. Våre team utvikler og forvalter sine egne løsninger og jobber med moderne PaaS-plattformer. Hos oss vil du arbeide i et sterkt fagmiljø som leverer kode til produksjon flere ganger daglig.

Vi søker en faglig sterk DevOps-person som er proaktiv og selvgående. Du må være både løsningsorientert og pragmatisk og ha fokus på kvalitet og automatisering. Erfaring fra ren drift vil være en fordel og gode kommunikasjonsevner er viktig.

Du bør ha kjennskap til/erfaring med/lyst til å jobbe med

  • Linux og shell-scripting (e.g. bash, zsh)
  • Utvikling i språk som Java, Go, Scala, Python e.l.
  • Automatisering, konfigurasjonsstyring, kontinuerlig integrasjon & deploy
  • PaaS-løsninger, som f.eks. Openshift, Kubernetes
  • Skytjenester som AWS, GCP og containerteknologier som Docker
  • Produkter som Jenkins (CI), Travis, Git
  • Puppet, Chef, Terraform, e.l. (sentralisert configuration management)
  • Erfaring med konfigurasjon av nettverk, herunder routere, switcher, brannmurer og proxyer

Vi ønsker at du har:

  • Siv.ing, MSc, BSc eller tilsvarende - gjerne in nen relevante teknologifag.
  • 3 års erfaring som utvikler eller innen drift.

Hvem vi er

Knowit er et konsulentselskap med mange muligheter og en sterk faglig kultur og identitet. Vi er i Norge 500 spesialister som jobber i skjæringspunktet mellom strategi, kreativitet og teknologi. Kulturen vår preges av flat struktur, åpenhet, entreprenørskap, høy kompetanse og en vilje til stadig å utvikles. Vi jobber smidig i tverrfaglige, autonome team med kontinuerlige leveranser etter DevOps-prinsipper.

Kunder

Knowit har oppdrag for store og små private og offentlige kunder, som Oslo kommune, Ruter og DNB. De siste årene har vi fått lov til å være med på å gjøre Oslo til en foregangskommune i digitalisering av tjenester. Vi har hjulpet Ruter med å revolusjonere hvordan Oslos innbyggere reiser kollektivt, og vi er nå så heldige å få lov til å bidra til at andre byer i Norge også får muligheten til å ta i bruke den samme løsningen. For DNB har vi bidratt til å lage et verb av å sende penger mellom folk. Disse oppdragene har vi fått fordi vi alltid har brukerne i fokus og jobber iherdig med å løse reelle problemstillinger som påvirker folk flest.

Teknologi

I Knowit er vi alltid ute etter å velge den beste teknologien for problemet vi skal løse. Hos våre kunder benytter vi Java, Scala, .net, JavaScript, iOS og Android. Vi er teknologer helt inn til beinet, og det er ofte vi som får lov til å innføre helt ny teknologi hos våre kunder. Akkurat nå er vi i gang med å ta i bruk maskinlæring hos flere av disse kundene, og det synes vi er utrolig spennende.

Faglig utvikling

Vi har fast avsatt lønnet tid til å drive med fritt fagarbeid, og dette fagarbeidet legger grunnlaget for hvilke teknologier vi satser på i fremtiden. Du finner våre konsulenter på alle de store konferansene i Norge og verden over, både på og foran scenen. To ganger i året reiser vi bort 3-4 dager og deler sosiale og faglige aktiviteter.

Knowit søker deg som er like lidenskapelig opptatt som oss av å aldri stå stille faglig. Du er alltid opptatt av å vokse som utvikler og som konsulent, og du er minst like opptatt av å hjelpe de rundt til å vokse med deg.

Sted Oslo
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen