Stilling

Digital Management Consultants - Intelligent Automasjon

Ønsker du å jobbe med RPA, chatbots og annen disruptiv teknologi i en management consulting startup?

Knowit Insight ansetter senior konsulenter/managers som arbeider med å optimalisere forholdet mellom menneske og maskin ved å utnytte ledende teknologi innenfor RPA, chatbots, machine learning og kunstig intelligens (AI). Våre konsulenter jobber i et bredt spekter av prosjekter i offentlig og privat sektor. Våre prosjekter kjennetegnes av et tydelig resultatfokus, med utgangspunkt i en god forståelse av kundens problemstillinger.

Rett kandidat har 3-5 års erfaring fra etablerte konsulenthus, solide akademiske resultater fra høyere økonomisk eller teknisk utdannelse, og sterk interesse for teknologi. Erfaring med relevante verktøy er en fordel. Eksempelvis UiPath, BluePrism, Watson eller Boost.ai, men dette er ikke avgjørende for å bli vurdert.

Kulturen i Knowit Insight er preget av entreprenørskapsånd; og med vår flate organisasjonsstruktur er det stort rom for nyskapning og videreutvikling. Du vil jobbe sammen med et dyktig team med erfaring fra etablerte konsulenthus som Deloitte, EY, A.T. Kearney, Accenture, mf. Vi jobber i team og leverer varierte prosjekter, og du kan forvente å få leveranse- og prosjektansvar. Videre vil du få reell påvirkning på hvordan Knowit Insight utformes som selskap når strategi og kurs pekes ut, herunder hvordan butikken skal styres, hvilke prioriteringer vi skal gjøre på tjenester og kunder og hvordan vi skal ta forretningsmodellen i management consulting et godt skritt videre.

Knowit var med å endre måten du betaler på med Vipps. Vi var med å endre hvordan du reiser med #Ruter. Hva blir de neste disruptive og nyskapende automasjonsløsningene vi kan lage sammen?


Søknadsfrist: 15.januar.


Har du spørsmål til rollen, ta kontakt med leder for intelligent automasjon Ole Kristian Haug.

M: ole.haug@knowit.no
T: +47 90 70 32 93

Sted Oslo
Emne Strategi
Forretningsområde Insight
Del
Til toppen