Stilling

Digital Management Consultants & Managers

Startup i praksis. Knowit Insight, fra 1-20 ansatte på tre år, nå reiser det seg en ny management consulting-virksomhet i Norge!

Vi bygger virksomheten slik som vi og kundene våre vil ha den – engasjert, effektiv og relevant på Digital Transformasjon.


Teamet har mange spennende profiler med erfaringer fra etablerte konsulentselskaper, eksempler er;

  • Christian Hartmann, CEO Knowit Insight AS, LinkedIn
  • Ellen Kjær, Head of Future Organizations, LinkedIn
  • Ole Haug, Head of Automation and Data Analytics, LinkedIn
  • Kristoffer Biørnstad, Head of Strategy & Business Development, LinkedIn


Nå ønsker vi enda flere
talenter ombord, og ser etter deg med 2-8 års erfaring fra management consulting.

Er du klar for å ta neste steg i karrieren sammen med oss? Send søknad ved å følge linken under "Søk stilling" til høyre.


Ikke klar for å søke enda, men ønsker en uformell prat om muligheten? Ta gjerne kontakt med CEO Christian Hartmann på m: 982 42 858 epost: christian.hartmann@knowit.no, eller direktør Ellen Kjær på m: 970 12 269 epost: ellen.kjaer@knowit.no


I en verden der det digitale er overalt, og ledere har fokus på å utnytte mulighetene dette gir, skal Knowit Insight være ”the digital management consultants". Sammen med søsterselskapene Experience og Solutions skal vi bli best på å gi innsikt, innovere og realisere verdi når store og små digitale transformasjoner gjennomføres.

Digitale transformasjoner handler ikke bare om ny teknologi, men også om hvordan mennesker og organisasjoner må tilpasse seg en endret konkurransesituasjon, nye krav til kostnadsnivå, fleksibilitet og vekst.

Vi var med å endre måten du betaler på med Vipps. Vi var med å endre hvordan du reiser med #Ruter. Santander, Lindorff, Circle K, Unicef, Flykninghjelpen (NRC) og Bertel O. Steen er eksempler på samarbeid som har vært viktige for oss i oppstarten. Hva blir de neste disruptive og nyskapende løsningene vi kan gjøre sammen?

Knowit Insight er etablert i Sverige, men gjennomfører nå en startup i Norge. Med dette vil du få reell påvirkning når strategi og kurs utformes videre. Hvilke nye talenter skal vi tiltrekke oss? Hvilke prioriteringer skal vi gjøre på tjenester og kunder? Hvordan skal vi ta forretningsmodellen i management consulting et godt skritt videre? Her får du muligheten til å forme din egen jobbhverdag! Vi er ut av startblokken, og har høye ambisjoner om hva vi skal få til fremover!

Følg oss gjerne på LinkedIn: https://www.linkedin.com/showcase/knowit-insight/

#weareknowit – for analogue people in a digital world

Du har

  • 2-8 års Management Consulting-erfaring fra etablert konsulentselskap
  • Solide akademiske resultater på masternivå fra ingeniør- eller økonomistudier
  • Med erfaring har du også hatt ansvar for folk, kunder og prosjektleveranser, samt tjenesteutvikling
  • Du kommuniserer godt, skriftlig og muntlig på norsk/nordisk språk
  • Du er ambisiøs, har en aktiv livsstil og viser engasjement og resultater utenfor studier og jobb
Sted Oslo
Emne Management consulting
Forretningsområde Insight
Til toppen