Director Automation & Data Analytics

Er du vår nye direktør for Automation & Data Analytics?

I Knowit Management Consulting mener vi at fremtiden er automatisert, grønn og volatil. Vi brenner for å hjelpe ledere med å forstå fremtidsbildet og gjøre organisasjonene i stand til å posisjonere seg og vinne i dette markedet. Potensialet som ligger i bruk av data, automatisering og smart teknologi er enormt, og en av de viktigste drivkreftene bak endringer vi ser i arbeidslivet i dag og årene fremover.

Vi ser nå etter en leder for vårt konsulentteam Automation & Data Analytics, konsulenter som hjelper kundene våre med å finne og realisere disse potensialene.

Hos oss møter du en god blanding av unge talenter og erfarne konsulenter. Siden 2017 har vi vunnet hodet og hjertet til ledere vi jobber med. Vi var med på å endre hvordan du reiser med Ruter. Vi har gjort det enklere å være el-bilist, og bistått Circkle K med utrulling av ladeløsninger i skiftet fra karbon til elektrisitet. Vi har samarbeidet med en rekke innovative og spennende selskaper som NRK, Euronext, Apotek1, H&M, Vipps, Ung.no, Avinor, UNICEF, Aker Biomarine, Norsk Tipping, TINE, AutoStore, McDonalds, Norwegian, Widerøe og mange, mange flere.

Om rollen

Knowit Management Consulting har de siste seks årene bygget opp et sterkt kompetansemiljø innen Automation & Data Analytics, og vi søker nå en direktør til å lede og videreutvikle teamet.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har erfaring som konsulent og leder innen fagfeltet. Du har en brennende interesse for faget, motiveres av salg, og trives med å utvikle team og lede dyktige kolleger på tvers av fagområder og kunder.

Som medlem av ledergruppen i Knowit Management Consulting vil du jobbe tett med de andre lederne i selskapet, og bidra til å sette strategisk retning for selskapets videre vekst. Rollen rapporterer direkte til CEO for Knowit Management Consulting.

Ansvarsområder

 • Lede fagområdet, videreutvikle team og tjenesteområder og være ansvarlig for rekruttering til teamet
 • Ansvar for salg og markedsarbeid innen fagområdet, drive eller bidra på tverrfaglig salgsarbeid i Management Consulting og på tvers av andre selskaper i Knowit-gruppen
 • Lede og kvalitetssikre større kundeleveranser
 • Være et faglig fyrtårn på de nyeste trendene innen automasjon og dataanalyse, inkludert RPA, data visualisering, generativ AI, chatbots, email- og dokumentbots, og andre relevante verktøy og løsninger
 • Bygge og vedlikeholde sterke relasjoner med eksisterende og potensielle kunder og teknologipartnere
 • Videreutvikle kulturen og selskapet i tråd med mål og strategisk retning

Kvalifikasjoner

 • Minimum 8 års relevant arbeidserfaring fra konsulentbransjen
 • Dokumenterte resultater innen salg og leveranse av relevante tjenester
 • Relevant erfaring innen markedsføring og relasjonsbygging
 • Sterke kommunikasjonsevner, evnen til å presentere tekniske konsepter på en forståelig måte for ikke-tekniske interessenter
 • Erfaring med ledelse, team- og kulturbygging, personalansvar og rekruttering

Hva kan vi tilby deg?

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et stimulerende arbeidsmiljø der du vil ha muligheten til å få en viktig rolle i det å lede og videreutvikle vårt rådgivningsmiljø innen automasjon og dataanalyse, i helt nye lokaler sentralt i Oslo

Hvis du er klar for å ta fatt på denne spennende utfordringen, ber vi deg om å sende inn din CV og søknadsbrev. Vi ser frem til å høre fra deg!

SØKNADSFRIST: 22. september 2023

Christian Hartmann, CEO (https://www.linkedin.com/in/chartman/) / 982 42 858 er tilgjengelig for å svare på eventuelle spørsmål og avklaringer.

Christian Hartmann
CEO
Til toppen