Stilling

Fullstack / Backend .Net utviklere

Knowit vokser, Vi har skapt flere av de innovative og mest bruke løsningene i det skandidaviske markedet som for eksempel «VIPPS, RUTER APP, TV2 SUMO eller BANKID. For å fortsette å levere prisvinnende løsninger, søker vi nå dedikerte frontend utviklere som brenner for fagfelt sitt.

Hvem er vi?

Knowit er et konsulentselskap som befinner seg i skjæringspunktet mellom teknologi, kreativitet og strategi. Knowit sin kultur kjennetegnes ved åpenhet, entreprenørskap, høy kompetanse og vilje til stadig utvikling. Vår kjernekompetanse er innsikt, brukeropplevelse, systemutvikling, arkitektur og integrasjon, prosjektledelse og rådgivning.

Som konsulent hos oss, får du raskt ansvar for egne områder og prosjekter. Du må sette deg inn i kundenes utfordringer og fokuserer på hvordan den nyeste teknologien kan løse deres problemer, eller skape et bedre samfunn.

Vi ser etter deg som mener verden fremdeles har til gode å se de beste løsningene innen teknologi og kommunikasjon. Hos oss har vi et høyt faglig fokus i uformelle omgivelser, korte beslutningsveier med muligheter for å påvirke.

Vi har et sterkt fokus på kompetanseheving noe vi bekrefter med å sette av solide budsjetter som gir rom for faglig utvikling. Ved siden av et godt fagmiljø blir du en del av et unikt felleskap og et enestående kollegialt miljø med mange sosiale aktiviteter i inn og utland.

Vi ønsker deg som har:

- Minimum 2- 3 års relevant arbeidserfaring innen utvikling

- Relevant praktisk erfaring på .NET C#, JAVA eller Javascript rammeverk, gjerne React eller Angular 2.0 (frontend)

- Forståelse og erfaring med smidig utviklingsmetodikk som med SCRUM eller KANBAN

- Sterk interesse og kompetanse innen utvikling av webløsninger og brenner for front-end og design.


Vi tilby meget gode betingelser, fleksibel hverdag med fokus på et god liv også utenfor jobb.

Knowit holder til i et av Norges mest moderne kontorbygg, Sundtkvartalet rett ved Oslo S.

Ønsker du vite mer om stillingene kontakt Martine L`Orsa Mob: 916 344 52

Sted Oslo
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen