Stilling

Dynamics 365 konsulent

I Knowit Experience, som er Knowits digitalbyrå, er vi litt mer enn 600 digitaliseringskonsulenter. Vi skaper nye brukeropplevelser via nett, mobil og sosiale medier. Gjennom rettet digitalt nærvær hjelper vi kundene våre med å nå forretningskritiske mål. Vil du bli en av oss?


Vi ser etter deg som motiveres av å utvikle et CRM-system som faktisk hjelper kunden med å nå sine mål og effektivisere arbeidet i en travel hverdag.

Du forstår Dynamics 365 Sales, Customer Service og/eller Marketing/ClickDimensions, og har gjerne en eller flere sertifiseringer å vise oss. Power Platform er noe du kjenner godt til og vet hvordan det kan hjelpe kunder. Microsoft lanserer ofte nye ting, men det holder du deg oppdatert på, for innovasjon er morsomt og ikke skummelt for deg. Du har gjerne noen år med erfaring, om det er som konsulent eller som bruker av systemet har ingen betydning.

Er du i tillegg til alt dette en omgjengelig, kreativ og ansvarsfull person blir vi veldig glad! Vi ønsker også at du kan flytende norsk og engelsk.

Er dette deg? Så flott, da lurer du sikkert på hva vi kan gi deg?


Du får en hyggelig arbeidsplass som er opptatt av å lage de beste systemene for våre kunder, innovative systemer som hjelper kunden i sin hverdag. Knowit er et sted hvor vi samarbeider og motiverer hverandre.

Knowit Experience CRM er en selvstendig enhet bestående av dyktige CRM eksperter. Dette gjør at du får være med på å ta strategiske beslutninger og forme selskapets videre retning, samtidig som du får gleden av å ha over 3800 flinke kollegaer som hjelper hverandre.

Hos oss får du en arbeidsplass med stor frihet til å bestemme hvordan arbeidshverdagen skal være - hvilke nye kollegaer vi skal ansette og hvilke prosjekter vi skal jakte.

Du vil også selvsagt få konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter.


Hvis du har noen spørsmål må du gjerne ta kontakt med Stine Strandvik (stine.strandvik@knowit.no, +47 917 71 227).


Om selskapet

Knowit er et konsulentselskap som skaper unike kundeverdier gjennom å tilby digitale og grenseoverskridende leveranser fra tre forretningsområder: Experience, Insight og Solutions. Det er evnen til å kombinere kompetanse innen design og kommunikasjon, management consulting og IT som skiller oss fra andre konsulentfirmaer. Vår kultur preges av åpenhet, forståelse for kundens forretninger, høy spesialistkompetanse og en vilje til å utvikles kontinuerlig. Knowit har i dag ca. 3800 ansatte i fem land: Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland.

Sted Oslo
Emne CRM
Forretningsområde Experience
Til toppen