Stilling

Dynamics 365 utvikler

I Knowit Experience, som er Knowits digitalbyrå, er vi litt mer enn 600 digitaliseringskonsulenter. Vi skaper nye brukeropplevelser via nett, mobil og sosiale medier. Gjennom rettet digitalt nærvær hjelper vi kundene våre med å nå forretningskritiske mål. Vil du bli en av oss? 

Vi ser etter deg som motiveres av å utvikle et CRM-system som faktisk hjelper kunden med å nå sine mål og effektivisere arbeidet i en travel hverdag. 

Du forstår Dynamics 365 Sales og Customer Service, kanskje du også har en eller flere sertifiseringer å vise oss. I tillegg kjenner du godt til Power Platform og hvordan det kan hjelpe kunder. Du har god kontroll på flere relevante kodespråk som C#, JavaScript og HTML og vi håper du også har erfaring med, PCF, CRM API, REST / ODATA og SOAP.

Microsoft lanserer ofte nye ting, men det holder du deg oppdatert på, for innovasjon er morsomt og ikke skummelt for deg. Du har gjerne noen år med erfaring som Dynamics 365 utvikler og ønsker å dele din kunnskap med andre.

Vi ønsker også at du kan flytende norsk og engelsk.


Er dette deg? Så flott, men nå lurer du sikkert på hva kan vi gi deg? 

Du får en hyggelig arbeidsplass som er opptatt av å lage de beste systemene for våre kunder, innovative systemer som hjelper kunden i sin hverdag. Knowit er et sted hvor vi samarbeider og motiverer hverandre.

Du vil også selvsagt få konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. I tillegg til et hyggelig arbeidsmiljø i flunkende nye lokaler i Sundtkvartalet, sentralt i Oslo.  

Hvis du har noen spørsmål må du gjerne ta kontakt med Stine Strandvik (stine.strandvik@knowit.no, +47 917 71 227).


Om selskapt 

Knowit er et konsulentselskap som skaper unike kundeverdier gjennom å tilby digitale og grenseoverskridende leveranser fra tre forretningsområder: Experience, Insight og Solutions. Det er evnen til å kombinere kompetanse innen design og kommunikasjon, management consulting og IT som skiller oss fra andre konsulentfirmaer. Vår kultur preges av åpenhet, forståelse for kundens forretninger, høy spesialistkompetanse og en vilje til å utvikles kontinuerlig. Knowit har i dag ca. 2400 ansatte i fem land: Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland. 

Sted Oslo
Emne CRM
Forretningsområde Experience
Del
Til toppen