Stilling

Dynamics 365 utviklere

Vi trenger flere dyktige Dynamics-365 utviklere

Knowit Experience sitt CRM-team vokser, og vi har oppdrag til flere flinke Dynamics utviklere. Knowit Experience CRM er en selvstendig enhet bestående av dyktige CRM-eksperter. Hos oss får være med på å ta strategiske beslutninger og forme selskapets videre retning, samtidig som du får gleden av å ha mange flinke kollegaer fra andre fagretninger, der alle hjelper hverandre. Vi tilbyr en arbeidsplass med stor frihet til å bestemme hvordan arbeidshverdagen skal være - hvilke nye kollegaer vi skal ansette og hvilke prosjekter vi skal jakte.

Vi ser etter deg som motiveres av å utvikle et CRM-system som faktisk hjelper kunden med å nå sine mål og effektivisere arbeidet i en travel hverdag.

I tillegg ønsker vi at du:

  • Kan Dynamics 365 Sales og Customer Service, og har en eller flere sertifiseringer å vise oss.
  • I tillegg kjenner du godt til Power Platform og hvordan det kan hjelpe kunder.
  • Du har god kontroll på flere relevante kodespråk som C#, JavaScript og HTML, og vi håper du også har erfaring med, PCF, CRM API, REST / ODATA og SOAP.
  • Microsoft lanserer ofte nye ting, men det holder du deg oppdatert på, for innovasjon er morsomt og ikke skummelt for deg.
  • Du har gjerne noen år med erfaring som Dynamics 365-utvikler og ønsker å dele din kunnskap med andre.
  • Vi ønsker at du kan flytende norsk og engelsk.

Er dette deg? Så flott, men nå lurer du sikkert på hva kan vi gi deg? 

Du får en hyggelig arbeidsplass som er opptatt av å lage de beste systemene for våre kunder - innovative systemer som hjelper kunden i sin hverdag. Du vil få stor påvirkning på din egen arbeidshverdag, og være med å forme hvordan vi skal utvikle oss videre. Knowit er et sted hvor vi samarbeider og motiverer hverandre.

Du vil også selvsagt få konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter.

Høres dette spennende ut?
Da må du gi lyd! Du trenger ikke å skrive en kjempelang søknad - vi trenger bare nok informasjon til å vurdere erfaringen din, i en CV eller LinkedIn-profil.

Hvis du har noen spørsmål må du gjerne ta kontakt med Stine Strandvik (stine.strandvik@knowit.no, +47 917 71 227).

Til toppen