Stilling

Er du vår nye testleder?

I Knowit jobber vi med test og kvalitetssikring for noen av Norges største og mest krevende virksomheter. Vil du bli vår nye kollega?

Vi er på jakt etter nye, engasjerte og erfarne konsulenter som ønsker å jobbe med testledelse og testrådgivning. Like viktig: Vi leter etter ansatte som ønsker å videreutvikle et sterkt sosialt og faglig arbeidsmiljø.

Som testleder i Knowit vil du være med på å sette ditt preg på vår offensive satsning på testrådgivning og testledelse.


Hvem er vi?

Vi er allerede 300 dyktige fagfolk som jobber med test og kvalitetssikring. Vår hovedoppgave er å sikre at våre kunder får løsninger med ønsket kvalitet – og at løsningene oppfyller brukernes behov og forventninger. I Knowit blir du del av et tverrfaglig, nordisk konsulenthus med store ambisjoner. Vi har stor nytte av samarbeid med 500 kollegaer i Norge og 1900 konsulenter totalt i Norden.

Hvem er du?

  • Du har en proaktiv holdning og er løsningsorientert
  • Du har god kompetanse på testmetodikker og testverktøy, men er ikke utlært
  • Du har testledererfaring eller tilsvarende
  • Du har høyere utdanning, gjerne bachelor- eller mastergrad
  • Du har, eller har et ønske om å ta, sertifisering innenfor testledelse, ISTQB eller tilsvarende

Hva kan vi tilby?

I Knowit har vi høyt fokus på faglig utvikling og trivsel, og hos oss blir du en del av et inkluderende og aktivt sosialt miljø. Du vil få store muligheter til kontinuerlig kompetanseheving gjennom sertifisering, kursing og relevante kundeoppdrag. Som konsulent vil du få delta i spennende prosjekter for flere av Norges største og mest anerkjente kunder. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og pensjonsordninger.

Høres dette interessant ut? Ta snarest kontakt med Kjetil Gjelsten på telefon: 901 22 925 for en uforpliktende samtale vedrørende denne stillingsannonsen.

Note: Due to the nature of this position, which includes daily communication with our customers, all candidates must be fluent in the Norwegian language.

Sted Oslo
Emne Test
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen