Stilling

Er du vår nye testutvikler?

I Knowit jobber vi med test og kvalitetssikring for noen av Norges største og mest krevende virksomheter. Vil du bli vår nye kollega?

Vi er på jakt etter nye testutviklere/tekniske testspesialister som vil jobbe med teknisk testing. Like viktig: Vi leter etter ansatte som ønsker å videreutvikle vårt sterke gode sosiale og faglige arbeidsmiljø.

Knowit har en sterk vekst innenfor fagfeltet med en økende oppdragsmengde blant våre kunder, og vi ønsker derfor å utvide teamet. Som testutvikler i Knowit vil du være med på å sette ditt preg på vår offensive satsning på test og testledelse.


Hvem er vi?

Vi er allerede 300 dyktige fagfolk som jobber med test og kvalitetssikring. Vår hovedoppgave er å sikre at våre kunder får løsninger med ønsket kvalitet – og at løsningene oppfyller brukernes behov og forventninger. I Knowit blir du del av et tverrfaglig, nordisk konsulenthus med store ambisjoner. Vi har stor nytte av samarbeid med 500 kollegaer i Norge og 1900 konsulenter totalt i Norden.

Hvem er du?

Vi er derfor på utkikk etter en testutvikler eller teknisk testspesialist som er klar for å brette opp ermene og ta imot nye utfordringer. Vi ser etter deg som har tidligere erfaring med teknisk testing eller testutvikling, og som brenner for å sikre høy kvalitet på kundenes digitale tjenester.

  • Du har minimum 2 års bakgrunn fra programmering og/eller erfaring fra å skrive automatiserte tester
  • Du har et ønske om å utvikle deg innenfor testautomatisering, ytelsestesting eller andre tilgrensende fagfelt
  • Du har en proaktiv holdning med fokus på løsninger
  • Du tilegner deg ny kunnskap raskt
  • Du har høyere utdanning

Hva kan vi tilby?

I Knowit har vi høyt fokus på faglig utvikling og trivsel, og hos oss blir du en del av et inkluderende og aktivt sosialt miljø. Du vil få store muligheter til kontinuerlig kompetanseheving gjennom sertifisering, kursing og relevante kundeoppdrag. Som konsulent vil du få delta i spennende prosjekter for flere av Norges største og mest anerkjente kunder. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og pensjonsordninger.

Høres dette interessant ut? Ta snarest kontakt med Kjetil Gjelsten på telefon: 901 22 925 for en uforpliktende samtale vedrørende denne stillingsannonsen.

Note: Due to the nature of this position, which includes daily communication with our customers, all candidates must be fluent in the Norwegian language.

Sted Oslo
Emne Test
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen